Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
porosytenkokoly, а шо? Немчури шото в Прилуках на театральной площиди утаворили? Про шо мова?
Ти слухай Крока. Вiн толк у всьому знае. А шо не знае, в вiкiпедiйi пидчита.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
Тон трохи збав. Не тільки в Єгипті я їх бачив, а і в Словаччині і в нас в Дніпропетровську на футбольні матчі приїжджали. І обригували у нас під общагою клумби вони.Вдома 100% такого не роблять.Культура нації заключається не тільки в тому, як ти себе ведеш вдома,а і як ти себе можеш показати в світі.Але тема повторюю не про це.Питання залишається відкритим, як зберегти площу.
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Аноним (гость), porosytenkokoly, лични сообщения в личний ящик!!!
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди:
гость! тон сбалять не собираюсь! бо мене такий народ як ты кумарыть по сами помидоры! як начинають шось росказувать ...не бувши там николы! типа чюв! чюв дзвин та незнаю де вин! це про таких як ты! повторяю! немчюра, це фашисты по жизни! но в плане культуры, так поучиться всёму свиту надабы! а такой свынюци як хохол и молдаван, в перву очередь!цэ касалось и мене 11ть лет назад, а ныне касаецьця и тебе! так шо успокойся! я тоже самокретичный! но [censored] абы шо бо чюв непозволю! да и то шо ты бачив в словакии...це незначить шо вси таки! е и хохлы культурни!
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Casey (3 червня 2008 р., 21:40:23)
мудрец
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Правда. (гость),
Для мене всі пам’ятники - офіційні! А то так добалакаємось до здавання на металобрухт всього, шо неугодно всякім путіним!
А якщо "всё будет донбасс" - я перший піду в ліс з автоматом!
а Путин тут хоч при чом?
Ти мо не жди "всё будет донбасс", а по-трошку у лiс отчалюй?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
А от цікаво - всі тут говорять про культуру, про вихованість, про порядок...
Скажіть таке -коли ви бачите отих отморозків, бидло, яке смітить, яке пересуває лавочки - ваші дії?
Да я впевнена на 90%, що більшість з наших дописувачів - тихо пройде повз порушників правопорядку, не сказавши ні слова зауваження.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди:
смотря хто пройде, и мимо кого! якбы там сыдив отой но коло хамера стоить, так я мо и промовчам! а як бы який алкаш, шоб я в соби уверен був, по яелам настучавбы! так шо ты по соби не ровняй! канешноб ты провочалаб!
мудрец
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Нагороди: