Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Lucky
Зальотний
Номер: 493
Зареєстрований: 3 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Да Helen тут на 100% права, молодчага! Я повністю підтримую. Як можна судити про культуру людини, навіть ніколи не спілкувавшись з нею, і нічого постидного не бачу в тому, що вона боса (зверніть увагу боса) залізла на памяттник
Напишу те що наболіло.Я корінний прилучанин, але у зв‘язку з навчання останні 5 років мешкаю в Дніпропетровську. Картина приблизно така ж, як і в Прилуках. 2 роки назад не просто побудували нову набережну в Дніпрі, а просто відгрохали. Грошей не жаліли точно. Що я бачу зараз: обригані лавочки, обписані стінки балончика (спіймав застави би з‘їсти), куча сміття, пляшок, довбаних замків, які залишають молодята (а вони потім ржавіють), навіть покрали решітки для зливу води.Курців просто ненавиджи. Цей сморід мене вбиває. Є ж закон, який не дозволяє палити в громадських місця. Дохніть падли від тютюну в себе в квартирах, хай ваші рідні цим дихають. Наступна картина на тій же набережній, сержанти-лошарка ППСнік, 2 класи освіти сам йде курить і смітить насінням. Це така людина мене захищає!!! А [censored] до нього простим словом:"Що ж ти робиш, ти ж і є закон і порядок?" - 100% я буду винен, 15 хвилин і я в мусарці. І в це місто в 2012 іноземці приїдуть!!! Маю родичів в Маріуполі, там ще гірше, водяра п‘ється прямо на лавочках мамашами, які прийшли з дітьми погуляти.Хто не бачив великий смітник їжджайте в Донецьку область. [censored] і ці люди вчять мене, як треба жити."Все будет Донбасс", [censored] вам не візьмеш піду в ліс з автоматом. Ну поясніть мені чому в Ужгороді, Івано-Франківську, Львові, Чернівцях все не так. Приїжджаю - душа радується. Чистота, порядок, люди вічливі, обслуговування в магазинах супер, а не "шо надо". Можливо це інша країна? Так нажаль із Театральною площею, через рік їй прийде фіаско. Скоро розумний дядько прийде з ломом для свого двору тротуарну плитку витягувати, а згодом на металолом Яковченка на пару з Шевченком наркомани здадуть.
Вихід. Демократія не для нас. Чекаю на батька Сталіна в українській вишиванці. Порядок прийде швидко.
P.S. вибачте за непоодиноку нецунзурну лексику, просто дійсно в душі наболіло. 17.05.08 дуже радувався за відкриття площі, а сьогодні сиджу без настрою.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (3 червня 2008 р., 17:13:55)
Andrey
Форумчянин
Номер: 420
Зареєстрований: 11 березня 2008 р.
Нагороди:
Я не за репресії, я за порядок.Не розстрілами, а штрафами. Я писав за винних людей, а Сталін підгоняв всіх під одну решітку.Але треба діяти жорсто.Мене раз штрафанули на 100 гривень за розпиття спиртних напоїв в в парку Глоби в Дніпрі, більше взагалі не п‘ю.Порозумнішав. А тут вдумайтесь - на пам‘ятнику розклались.Ще й на фаню кульок натягнули.З Сталіном я перегнув, але Лукашенка нам би з головою. Наскільки погано з площею можу судити тільки з іниших слів.Але контингент який там тусується я бачив і він приведе площу в належний стан.Бичків в клумбах вже вистачало на третій день відкриття.чому мовчить наше місцеве CNN, вони думають мені цікаво дивитися сесії міської ради,де напіврозумні депутати на каліченій українській мові поливають брудом Беркута.
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Нагороди:
Мабуть, то менталітет такий в українців! Де сплять, там і се...уть.
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
ха ха ха! наконецто понялы! хто е! ато як поросятенко шось начьне путне казать про цивильность и воспитаность украинського народа, так начинають арабов вспомынать всяких итд! мол у франции не лучьче! да! гомна хватае! но собачёго! шо е то е! а например як ты санёк кажешь шо фанари скручени, так ты по дворам пройдысь, и подывысь на детски прыспособления, типа качели итд! роскурочють! ДИТЫ! ТАК ШО тут про старых казатть! а ты самалёт в парке строймаша вспомны! скоко вин простояв!? так самалёт ёптыть! цеж нада ! розкурочить таку крепку вещь!
скажиж!?
Менталітет так,але в німців теж в менталітеті є посвинячить,що вони і роблять в пабах і в Єгипті.А на вулицях чистота ж - бо штрафи високі.
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди:
to minorchik (гость), да ну нах! про нимцив отаке казать! типа за нымы хтось ходе и штрафы собира! у ных с рождения таке шо бумажку на пол не кинь! гонишь ты!
Я бачив як вони свинячать.У мене до них ставлення не змінилось.Тема ж не про німців, а що нам робити?Я не хочу, щоб моє місто через деяких жителів-бидлюків загнивало.
porosytenkokoly
Старожил
Нагороди:
чюеш! ты в германии живешь? чи токо по наслышке? скажем як бы ты там був, тобиб ще можна булоб о чом то балакать! а як шо ты их в египте бачив...то извени за грубость! сыды наблюдай! потому шо твое мнение це не достоверность! а то шо ты бачив в египте!....так як по гомну ходыш, так и самому насрать хочеться! так шо давай небудем тов аноним! немчура! сама прылична нация в мире! и токо даун со своим мнением скаже шо це не так!