Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
laton, нет... бабло зрубив би за то, шо б ментов не визивать. Все гараздо проще.
Да уж лучше обойти, чем стоять с репой 7 Х 8 и с кулаками с голову размером и наблюдать как сволота с бабки прикалуется. Просто перед бабкой стыдно было бы.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (4 червня 2008 р., 18:27:29)
ПОПЕРЕДЖЕННЯ! (Видав: Helen, 4.6.2008)
Образа іншого учасника
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я тебе давно говорил, что быдло надо лечить дубиной. Только тогда, ты все почему то на свой счет принял.Надеюсь, теперь ты со мной согласен.
Це получається, шо всіх треба лікувати дубіною, бо майже кожен в нас або бички кидає куди попало, або бумажку з-під цукерки, або просто плює на підлогу!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: minorchik (4 червня 2008 р., 18:20:51)
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
minorchik, Я сказал, то, что сказал и ничего больше. Если ты конкретно обо мне спрашиваешь, я тебе отвечу.Я далеко не идеален, но я пытаюсь себя изменить.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: laton (4 червня 2008 р., 19:05:11)
Be careful what you wish for,you might get it !!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: