Вчора, 1 червня вночі звернув увагу на те, що деякі світильники вже відламані по живому! або скручені! А ще раніше звернув увагу - лавки поперетягані хтозна-куди й під дерева! Хтось вважає, що він краще розбирається у архітектурі ніж той, хто проектував площу! А площа ще ж не закінчена! Ще не всі фонарі встановлені навіть! Пройшло тільки 13 днів! Навіть навпроти мерії, біля Шевченка одну лавку вже скомунізділі пі*араси!
Оце наша культура! Мені на друкування приносили фото, де вже й на голову Яковченку деякі дівчата здерлися! Що вони від нього хотіли?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (2 червня 2008 р., 12:39:28)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Казали, вже по телебаченню показували відео з Театральної площі, де відображено всю її вранішню красу. Але думаю, тут терба вживати більш кардинальних заходів, ніж просто показувтаи фото чи відео.
Перший місяць поставити ментів біля кожної лавочки. і щоб за кожну пляшку чи бумажку, кинуту не в урну знімал штрафи. Місяць поштрафують і може тоді порядок буде. А так.... нічого не допоможе
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
просто народ у нас такой!! ничему в школе не учились, кроме как бухать и сигареты курить!!! я не знаю, как им самим не противно в таком свинюшнике сидеть!!! мусорки ж есть!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: