Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 червня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6142 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 20
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 20
Добрый день! Незная как кому, но меня достали эти анонимы со своими постами!! По согласию админа создан опрос, на который отведено 10 дней! Так давайте же всем форумом проголосуем и выскажемся по этому поводу.
По результатам голосования администратор что-то придумает
Лично я - против анонима с эго написанием в постах
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (9 червня 2008 р., 08:58:42)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Helen, Ну так а я про шо.Друге дело если под гостем заходить хтось со своих так сказать и начинае шото рисувать не в тему,то це вже друга проблема и як кажуть зрите в корень.
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
багато ти тут сторожив, коли був модером
и я несобираюсь тут постоянно з утра до вечора сидить, шоб ловить разних придурков які бояться под своїм ніком зайти
Ну так ви ж мене за це і вигнали з модерства Хай аноніми будуть, он подивіться скільлкі створено профілів з якіх по разу написано ато й жодного.....нашо нам ще з сотню пустих профілів?
----- Добавлено 23 июня 2008 г., 11:05:44:
Були аноніми гості, а будуть зареєстровані аноніми!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Whiteman (23 червня 2008 р., 11:04:49)
На каждом форуме есть Гости и зарегистрированные пользователи. Нельзя отнимать у людей возможность писать анонимно, хотя бы потому-что кто-то может стесняться высказать своё личное мнение в открытую или для того чтобы новичок мог попробовать себя на форуме, чтобы мог решить нужен он ему или нет. А насчёт всяких нецензурных слов и высказываний со стороны гостей, то для наблюдения за этим есть модераторы! Так что пускай пишут на здоровье!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Добрый день!
Незная как кому, но меня достали эти анонимы со своими постами!!
По согласию админа создан опрос, на который отведено 10 дней! Так давайте же всем форумом проголосуем и выскажемся по этому поводу.
По результатам голосования администратор что-то придумает
Лично я - против анонима с эго написанием в постах
Мало того... ТРЕБА, ШО Б ОБЯЗАТЕЛЬНО ЗАПОЛНЯЛАСЬ ВСЯ ИНФА ХТО ТИ ДА ШО. А то зарегестрируеться, а непонятно шо воно таке. Не заповнив якусь графу - ДОСВИДАНЬЯ. А ниписав аби написать, якийсь бред, так воно людину аж нiяк не красить. Як людинi приятно про себе читать всяку матюхню... ну тут вже токо дохтора допоможуть.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата Casey:я понимаю шо аниномам тоже право на висказування нада давать, но еслі один пише нормально а один нє, то шо ж робить?
редагувать або видалять
Поддержую. В принципи це саме оптимальне ришение, я так думаю. Хай пише. А задачой модеров останеться редагувать або видалять написане шо-попало анонимом.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Как это, каждую графу инфы заполнять? У любого человека есть право на приватность! Может я не хочу чтобы кто попало знал мое имя и фамилию! А кому надо я и сама скажу! Нет, это не правильно!