LIZARD, та хай вжика (кожний сходить з розуму по-своєму), але відсутність людського нормального привітання типу "привіт/драстя/добрий день/здоровенькі були" для мене особисто -ознака невихованості!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD, та хай вжика (кожний сходить з розуму по-своєму), але відсутність людського нормального привітання типу "привіт/драстя/добрий день/здоровенькі були" для мене особисто -ознака невихованості!
Так демократия ж... Хто как хочет, так и дро... ВСЕДОЗВОЛЕННОСТЬ. СВОБОДА.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Beaver
Бобер-філософ
Номер: 457
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А ти уявляєш своє життя без форуму? Ти не думала, шо в тебе уже "хвороба" і ти не можеш без нього жити???
Гарне питання..
Форум в якійсь мірі є моїм обов‘язком перед адміністрацією сайту та нинішніми і колишніми прилучанами; він вже став частиною мого життя (перш за все суспільного). Так само як є частиною життя моя улюблена робота, моя сім‘я, мої друзі та знайомі.
Як можна частину свого життя назвати хворобою? Можливо, наразі він займає якусь більшу нішу, але від цього я не відчуваю нічого негативного. Він не заважає мені спілкуватися з сім‘єю та друзями, не відбирає часу в інших моїх хобі.
Beaver
Бобер-філософ
Нагороди:
Цитата:А ти уявляєш своє життя без форуму? Ти не думала, шо в тебе уже "хвороба" і ти не можеш без нього жити???
Гарне питання..
Форум в якійсь мірі є моїм обов‘язком перед адміністрацією сайту та нинішніми і колишніми прилучанами; він вже став частиною мого життя (перш за все суспільного). Так само як є частиною життя моя улюблена робота, моя сім‘я, мої друзі та знайомі.
Як можна частину свого життя назвати хворобою? Можливо, наразі він займає якусь більшу нішу, але від цього я не відчуваю нічого негативного. Він не заважає мені спілкуватися з сім‘єю та друзями, не відбирає часу в інших моїх хобі.
Спасибі за оперативну відповідь. Головне, що тобі це приносить задоволення. Але чи ти не задумувалась, що до нього занадто звикла? А звичка (чи то до речей, чи до людей) - це не дуже добре (по-моєму, це точно так). Ти починаєш бути залежним/ою від них (навіть від речей) і коли доводиться бути без них, відчуваєш дискомфорт, починаєш нудьгувати і т.д.... А ти не думала, що щось інше (краще) могло би стати частиною твого життя (перш за все суспільного), і ти про це навіть не задумуєшся, бо маєш звичку до сайту (форуму)???
Люди учатся, как говорить, а главная наука - как и когда молчать (Л.Н. Толстой)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Beaver, якщо ми говоримо лише про суспільну частину мого життя, то чомусь щось інше повинно заміняти форум! Тим більше, крім форуму, як тобі добре відомо, є ще й інші мої активності в громадському житті міста.
ОТ подумай, те що ти кажеш
Цитата:
А звичка (чи то до речей, чи до людей) - це не дуже добре
не зовсім правильно, адже є позитивні звички і негативні. Ти звикла наполегливо працювати, тим самим приносячи користь іншим. То хіба ця звичка є поганою? Або ти звикла цілувати свого коханого перед тим як він іде на роботу? Що не так? Навіщо позбуватися своїх звичок?
Інша справа, коли ці звички негативно на тебе впливають - тоді да, їх треба викорінювати.
Давай психологічні питання розглядати в іншій темі, а те що стосується форуму - на даному етапі я не відчуваю залежності. І якби його не було - то я б знайшла чим займатися. ТОбто все під контролем.
Beaver
Бобер-філософ
Нагороди:
Ціленаправлено нікого до білого каління я не доводила.
ну конечно!! жаль не могу с админрум цитату взять! типа той- осьвиришила тебе подоставать! мені так веселіше! или что-то в этом духе, когда я тебя спросила чего ты меня долбаеш! разве нет такого?
а то, что ты больше недели без форума не можешь, так это и ежу понятно! куда ж тебе еще деться!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: