Casey, ECSTASY, давайте реальні тьорки перенесіть в реал.
соррі за оффтоп, але, ECSTASY, ти не задумувалася над своєю поведінкою? Можливо, проблема в тобі, а не в Стасу, Кейсі, мені і т.д.
Питання риторичне і не треба на нього відповідать!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
соррі за оффтоп, але, ECSTASY, ти не задумувалася над своєю поведінкою? Можливо, проблема в тобі, а не в Стасу, Кейсі, мені і т.д.
от чего ты постоянно не в свое дело лезешь?? если я у паши спрашиваю, значит мне небезразлично! я хочу нормально общаться с этим человеком? а чо стас? со стасом у нас прекрасные отношения! и по поводу "задуматься о своем поведении..", попробуй и ты так сделать! или попробуй не трогать меня! не пиши каменты к моим фоткам, и лезь в мой разговор с другими пользователями! вообще игнорируй мое присутствие на форуме! думаю тогда будет вообще тишина и спокойствие! просто не провоцируй меня! ведь на даный момент я вообще стараюсь с тобой не общаться, а ты пытаешься зацепить меня!
!
я прошу тебя так сделать, не требую, не указываю... ничего плохого! искренне прошу!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
от чего ты постоянно не в свое дело лезешь?? если я у паши спрашиваю, значит мне небезразлично! я хочу нормально общаться с этим человеком? а чо стас? со стасом у нас прекрасные отношения! и по поводу "задуматься о своем поведении..", попробуй и ты так сделать! или попробуй не трогать меня! не пиши каменты к моим фоткам, и лезь в мой разговор с другими пользователями! вообще игнорируй мое присутствие на форуме! думаю тогда будет вообще тишина и спокойствие! просто не провоцируй меня! ведь на даный момент я вообще стараюсь с тобой не общаться, а ты пытаешься зацепить меня!
!
я прошу тебя так сделать, не требую, не указываю... ничего плохого! искренне прошу!
Дык чё ты в игнор не поставишь в профиле.....Оля, имхо в основном только у тя конфликты возникают...хотя - так интереснее, а чтоб не каментили фотки - не выставляй...или ставь под паролем, на то и интернет, что если выставлябтся фотки в общий доступ- то и получаеццо!)
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ho4u_pizzu, Модеров низзя игнорить, и пароли модерам тоже пофиг
----- Добавлено 27 сентября 2009 г., 14:56:58:
ECSTASY, То шо ти називаеш назвав сук*й.то не есть харашо! во первих слово було закреслене, а во вторих на той момент я даже не знав у кого цей статус (ще просто не глянув) єслі на таке обіжацця... І вообще то був як сказать прикол, шутка, шоб просто посміяцця! а діма як іспорчене радіо, я шось так подумую шо він не все тобі росказує шо тут пишеться чі мо наоборо трохі переказує
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
поясніть, чому тема "ГДК. КИНО на большом экране" знаходиться в розділі "Важно"?
пояснюю: Афіша МБК була мною прикріплена у Важливе з метою привернути увагу до того, що відбувається у місті. Зазвичай афіши вивішуються на період, поки ідуть сеанси. На даний момент тема відкріплена.
Цитата ECSTASY:
Цитата Bonya:поясніть, чому тема "ГДК. КИНО на большом экране" знаходиться в розділі "Важно"?
так само як и "музыкальные вкусы"!!!
ECSTASY, на твоє питання відповість шановний Frankinshtain. Саме він її прикріпив.