чего это тебя так наши отношения с димой беспокоят!
якщо це мене і буде турбувати, дак в саму останню чергу
це просто констатація заміченого на форумі факту...
Лише модератор Yellowcard виконує твої забаганки типу "відкрити/закрити тему" і т.ін.
Цитата:
жачем же тогда врать, что никого не трогаешь?
ЦІЛЕНАПРАВЛЕНО нікого не доставала.. ну я ж не винувата, що дехто так легко ведеться і роздратовується
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Путешествие как самая великая и серьёзная наука помогает нам вновь обрести себя. (А.Камю)
... воно к чему? При яких обставинах ти себе теряешь? Як воно происходить?
И потом... могу дать пораду - ПРЕКРАЩАЙ ПИТЬ КОНЬЯК i не нада буде тiкать хто зна куди, шо б знайти себе знову.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, вопрос такий... а оте твое Цитата:Путешествие как самая великая и серьёзная наука помогает нам вновь обрести себя. (А.Камю)
... воно к чему? При яких обставинах ти себе теряешь? Як воно происходить?
цікаве питання.. спробую пояснити
всі якості людини проявляються у взаємодії з людьми, природою, навколишнім середовищем. Коли людина сидить на одному місці і займається однією справою, вона може розкрити лише частину свого потенціалу. Зміна обстановки дає їй змогу розкритися повніше.
Саме подорожі є прекрасним шансом змінити обстановку та розкрити певні свої грані. В подорожах ми набуваємо нових знань (зокрема, про культуру, побут інших народів), нових яскравих вражень. Під час подорожі людина скидає з себе тягар повсякденності та розправляє крила (вона стає вільною від буденності)
Для когось таких засобом можуть бути інші чинники. Для мене - це подорожі.
Цитата:
И потом... могу дать пораду - ПРЕКРАЩАЙ ПИТЬ КОНЬЯК i не нада буде тiкать хто зна куди, шо б знайти себе знову.
сподіваюся, це був жарт?
я ніколи не тікала від себе і не збираюся це робити, тим більше за допомогою алкоголю, який, на мою думку, дає тільки тимчасове звільнення від якихось проблем, але це вже інша тема, тому будь ласка, не треба саме тут це обговорювати
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: