Как мне кажется и такая тема нужна. можно до потери пульса обсуждать действия администратора, модераторов. Давайте посмотрим друг на друга со стороны, ни как администрация и простые пользователи, а как равноправные члены форума прилуки.инфо
Прошу разборок тут не устраивать.
test-test-test
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: yellowcard (26 червня 2008 р., 01:29:04)
КВН-РАСКВН
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Helen, темки надо создавать РЕДКО, НО МЕТКО. Он подиви "ДУЭЛЬ....".
Сила!!! А про Украину и НАТО? Хiба слабо? Ваще жесть!!!
Вовчику, хто в указаних тобою темах пише? Ти, Етой І Крок! Майже все! Іншим ці теми абсолютно не цікаві.
А для того щоб врахувати інтереси всіх форумчан і створюються інші теми, хай не такі популярні, як ці дві, але й не однодневки, як було зазначено раніше!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
serennisima, вы по делу высказывайтесь, что хотите. тогда и будут результаты.
З,С. Ты когда-нить слышала песню группы Битлз "all u need is love"? если нет - обязательно послушай.....может это наведёт тебя на какую-нить новую мысль .............
КВН-РАСКВН
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
serennisima, Не дають и висказаться,сразу рот закривають та пальцем тикають.....
Иногда действия форумчан являеться реакцией на действия модераторов....не приходила вам така мисль?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я хочу покритикувать тих форумчан, які тільки те і роблять, що строчать в тему Асоціації!
Я, звичайно, не проти, пишіть, але не забувайте і про інші теми (адже їх по всьому форуму аж 734 !!!!)
А то складається враження, що ви ні думать, ні писать не вмієте!
Я з цим цілком згодна!!! Лена, закривай нафг цю тему, брєд сівой кобили якійсь!