Оце дивлюся я, наблюдаю за тим, шо на форумi твориться...
1) проблема модераторов....
- я, в свое время, голосував за Пашу и Диму шо б вони стали модераторами. За Лену не голосував. Там приймав рiшення Алексей.
Я бачу як Лена переживае за дiло. Вона ответственный человек. Я бувало порой даже дивувався, як вона з фанатизмом ставиться до дiла. Сам Лене неоднократно казав, шо форум - це РАЗВЛЕКАЛОВКА, шо це все не серьёзно. Но... бачу шо Лена со мной не всiгда соглашалась.
Я думаю так... оце возьми модератор, открий свои права и обязанности... и хотя бы 50% написаного выконуй - буде порядок на форумi. Ось вiзьмiть та очами пробiжiть. Я можу сказать, шо Лена почти кожний пункт ВИКОНУЕ.
Не... ну понятно, шо всi люди, всi человеки. У каждого свойi причуди, у каждого свiй характер. Бува Лена чудить. Бува. НО... вона i дiло робить. Без всякого сумнения. Считаю, шо Лена в життя форума вносить существенну лепту, шо я не можу сказать про Пашу и Диму.
Самий существенный недостаток Паши - мало заходить в теми. Модератор должен буть беспристрастным и уравновешенным в решении конфликтных ситуаций....Паша часто сриваеться. Из-за личных амбиций може людину забанить. Чаще сидить в чате, мало продивляеться теми, а там... таке бувае пишуть, шо диву даешся.
Шо касательно Димы... дуже редко бува на форуме. Вчора (10.02.2009г), я на 100% уверен, Дима появився токо того, шо йому про "Лена хоче зйiсти Диму, я ушов з-за Лены, очередний Дима и т.д." - сказав Паша. Так би не зайшов i був не в теме ваще.
По жизни воно так... визвався буть модератором - гарно обдумай. А ЧИ ЗМОЖЕШ ТИ. Почитай права и обязанности. Взвесь всi ЗА и ПРОТИВ. А тодi приймай рiшення. Тобi довiрили - БУДЬ ДОБР ОПРАВДАЙ ДОВЕРИЕ. А если займаешся дурницями - це просто ЯВНЕ НЕУВАЖЕНИЕ до тих, хто за тебе голосував.
2) Про Админа ...
Про создание цьго сайта, про таку задумку я узнав ... та хто зна ще коли от Алексея. Може года 4-5 назад. Тодi ще був токо "старий европейський чат". I от идея воплатилась в жизнь. Багато народа iдею пiддержало.
Алексей оцей сайт, форум робить и поддержуе на своём личном интузиазме. Я лично примерно догадуюсь якого труда це все стойiть. Скоко тут потрачено личного времени и т.д.
Самому Администратору дуже важко (хотя и можна) справиться. Причин багато... и народа стае больлше, и естественно пишуть больше, и слiдить нада шо б все було ОК, и шото подшаманить, и шото новеньке внедрить... А помагать должни йому МОДЕРАТОРИ (я оце пишу, и сам поражаюсь... не вже народ цього сам не понимае?). Админ должен буть УВЕРЕН, шо йому дiйсно помагають. Оте голосування, шо проводиться на форумi - дiло гарне, но... Адмiну виднiше хто йому помощник, а хто нет. Считаю, шо Алексей правильно поступае. Цей сайт, форум - ЦЕ ЙОГО ДЕТИЩЕ i затратить стоко труда шо б оте детище накрилось медным тазом....? А таке бувае. Нема порядку, починаеться бардак, непонятки, анархия ... и капець.
Я б, лiчно, не хотiв никакого капця и бардака. Ну хiба погано... скоко народу тут у нас, откуда токо немае. Одно дело прилучини, а друге дiло заграниця. Есть же люди родом з Прилук, а годами, даже десятками год не бувають у Прилуках. Як приятно подивиться фото, побалакать, узнать новости, про себе розказать ... Я думаю, шо в цьом нi у кого сумнений нема. А посему
3) шо до форумчан...
- треба якось с понятием относиться до роботи модераторов. Стараться не флудить, бо чистка флуда - це не дуже приятна вещь. Мо десь шось подсказать, мо шось хтось побачив якийсь "кримiнал", хтось розпоясався (часто таке залётни товарищи роблять), поставить на место, помогти модератору.
Думаю, шо так.
P.S. шо касательно Стаса и Макса... думаю, шо ребята серьёзни. Не подкачають.