Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 27 липня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5961 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
McLay, шо до медведопутинских ворогив,так помоему це американцы зробылы йих ворогамы, бо не ведуться на йихни указания,а думають своею головою,зачем россии подстраються пид когось?
Цитата McLay:
І УПА з‘явиться тоді, коли треба - бо навички не іржавіють.
McLay, колы з*явыться? Колы рай наступыть?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
McLay,
про життя в Эстонии знаю. По роботi КОЖНИЙ ДЕНЬ з естонцями балакаю.
В основном у нас с литовскими компаниями и латышскими компаниями тесное сотрудничество. Так шо повiрь менi, люди прийiжжають до нас i таке розказують, шо волоси дибом стають. УЖОС. Вони тепер про СССР частенько вспоминають. Прибалтика жила дуже гарно. Яка була пищева, молочна промышленность... БУЛА. Тепер все розвалили.
А продвинутой Европе вони (аглоеды) i даром не треба. Хiба токо ото на Россию погавкать, та провокацiями позанiматься.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Про рай з УПА - "Рабів до раю не пускають" (С) Пилат.
Про Прибалтику - а я нещодавно мав змогу по роботі поспілкуватися із співвласниками одного виробничого підприємства у нашій області. Вони з Литви. Так от - наш голова області патякав на відкритті цеху патякав москальською, натомість посол Литви та співвласник - один вільно, другий з папірчику - виголошували промову українською. Це так, щодо європейський традицій поваги національних культур.
Тепер щодо життя у Прибалтиці - я знаю багато про проблеми із економікою там. Але я не чув у приватних розмовах ностальгічних соплів про повернення до совка. Чи до возз‘єднання із роССією.
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
McLay, в "Дуэли" почитай Пост №519 | Добавлен: 20 сентября 2008 г., 10:37:06
Народ по-трошку начина понiмать, шо вони Европi ненужни. Вони нужни токо НАТО для военных баз. Все.
McLay
Постоялець
Знаєш, твій шаблон мислення - "ми повинні бути потрібними не Америці, а роССіїі"... Це відразу наштовхує на думку, що ти платний провокатор з лубянки (надто ти вже швидко і добре накопав сцилок на кисельова та ін.).
А насправді, ні естонці, ні ми нікому не потрібні. Тільки нам самим ми і потрібні.
Українська національна ідея полягає в тому, щоб він неї всі від...блися (С) Лесь Подерев‘янський
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
А насправді, ні естонці, ні ми нікому не потрібні. Тільки нам самим ми і потрібні.
Українська національна ідея полягає в тому, щоб він неї всі від...блися (С) Лесь Подерев‘янський
Так про це мова,Украина повынна думать своею головою,и не жить пид чийимось указамы,и не влазыть в разны американски блоки,Скильки рокив боролысь за самостийнисть,и шо получилось ?
McLay
Постоялець
Знаєш, твій шаблон мислення - "ми повинні бути потрібними не Америці, а роССіїі"...
Покажи менi де я писав, шо хтось нужен не Америцi а России?
Так от провокатор именно ТИ. Передай горяче вiтання будинку по вул. Володимирська, 35, м. Киев, та Валентину Наливайченко лично.
А Эстония... так от того, шо вона вишла з СССР багато нi хто не потеряв. Людей токо жалко, издеваються як хочуть.
Про Женю Киселёва... яка ж тут тайна? ЗАЙДИ http://www.compromat.ru/ ТАМ ВСЕ НАПИСАНО. Нема нiякой тайни. Обновлюеться кожен день. Погортай, подивись. Есть полезни статейки.
Я б про Киселёва шото вставив в пост з ВИКИПЕДИИ... но нема там про героя. Пока не заслужив.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (21 вересня 2008 р., 10:24:53)
magnum
Форумчянин
Номер: 453
Зареєстрований: 11 квітня 2008 р.