Набір іржавого залізяччя. Почекаємо поки іржа з’їсть!
4.
Імпєрская отрижка.
5.
Я не в курсі.
6.
Мені однаково!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 15 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5942 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 15
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Чорноморський флот Росії, розміщений у морі, яке не має виходу до відкритої води океану - це щось, що не має сенсу!
До Чорного моря виходять Україна, Росія, Грузія, Турція, Греція, Болгарія і Румунія. З семи держав чотири - члени НАТО, і у них - ключ від Чорного моря! Ні один навіть весельний човен не вийде і не зайде до Чорного моря морською водою без дозволу на те Турції!
Росія заявляє що це - стратегічний флот, який стримує... цікаво кого? Адже:
http://oglyadach.com/news/2008/7/22/198213.htm - тобто НАТО для Росії - браткі!
Залишаються Україна, Росія та Грузія. Після війни Росії і Грузії остання ще швидше і впевненіше буде йти до НАТО. Залишається... Україна, яку поки що не дуже бажають бачити у НАТО. Але то - поки що!
З математичною логікою я довів, що ЧФ РФ у Севастополі стримує... Україну! Але ж він зараз базується саме на українській території! Тобто ЧФ РФ є фактором нестабільності в Україні, бо саме звідти ростуть роги так званої "проросійськості" Криму.
Але... навіть найбільші яструби в Росії досить недавно жалілися у інтерв’ю для ОРТ що сучасний Севастополь - нажаль вже далеко не той, що був при Мєшкові! От тому зараз вкладаються шалені гроші (зважте - гроші російських платників податків, які далеко не жирують!) у розкручування проросійських настроїв у Севастополі... дякувати богові вже не у всьому Криму, а тільки у Севастополі, тобто Росія поволі все ж таки втрачає позиції у Криму.
А якщо ЧФ РФ нарешті вийде з Криму? Мені здається - то тільки благо як для Криму, так і для України в цілому.
І ще... Після останніх подій у Грузії влада України буде розглядати проект будівництва мосту через Керченську протоку прискіпливо! ну дуже прискіпливо... років може із 25...
Висловлюємося про ЧФ РФ... хто що думає з цього приводу?
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №151 | Доданий: 10 листопада 2009 р., 18:07:17
LIZARD,
Цитата:
ясен перец, шо в ИТАР-ТАСС поступае информация от УКРИНФОРМА, який пише про ракети, яки типа просто так катаються по дорогам Крима. Сам ИТАР-ТАСС про крим не писав.
А ІТАР-ТАСС такі наівняшкі, непровіривши - куяк інфу по всьому світу від свого імені!
Вова, ТАСС создавався строго по образу і подобію CIA, https://www.cia.gov/ (по нашому - ЦРУ) - це тобі розкаже любий мало-мальськи воспітаний п’ятикласник совітського союзу. Це - відомий всьому світові факт!
А такі кантори, як ти мав би догадацця, непровірені факти не розповсюджують! Або розповсюджують із якоюсь, конкретно визначеною ціллю!
Все ясно?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (10 листопада 2009 р., 18:32:50)
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Пост №152 | Доданий: 16 листопада 2009 р., 13:25:56
crok, не пойму я... Ти оце, Саша, пишеш аби шо писать? Ти почитай з самого початку про шо йде мова.
Трошки буть в теме. Причом тут ЦРУ? Причом тут CIA?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Нагороди:
Пост №153 | Доданий: 16 листопада 2009 р., 18:13:56
LIZARD, не забувай - цю тему почав я. Тому не треба вказувати про тему...
----- Добавлено 16 ноября 2009 г., 18:33:04:
А мова останнім часом про те, що нібито Україна щось придумує про якісь там ракети "правільного" (тому, що російського!) Чорноморського флоту...
Не придумує!
Ці факти є! І навіть ІТАР-ТАСС, яка є шпигунською організацією від самого створення, і яка неперевірені факти просто так не розповсюджує - навіть ІТАР-ТАСС не змогла нічого ідеологічного придумати й протиставити (тіпа, діло було от так і так, а хахли все перекрутили)!
Тобто, Вова, факти незаконного транспортування російських ракет територією України є! Що є ще одним доказом того, що ЧФ РФ є військовим формуванням, яке треба якнайшвидше витурити за кордони України! Чим скоріше це буде - тим спокійніше буде у Криму!
Але якщо вже той "флот" базується в Криму - базуйтеся тихенько, виконуйте ВСІ закони України і не провокуйте негативне до себе ставлення, а значить - не провокуйте бажання виставити вас якомога скоріше!
Якщо така провокація і сталася - це санкціоновано виключно верхівкою Росії із наперед окресленими цілями!
Як казав Подерв’янський: «Шо нєясно?!»
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Пост №154 | Доданий: 17 листопада 2009 р., 16:31:12
Цитата crok:
LIZARD, не забувай - цю тему почав я. Тому не треба вказувати про тему...
оце по-нашому!!!
Цитата crok:
Ці факти є! І навіть ІТАР-ТАСС, яка є шпигунською організацією від самого створення...
Так получаеться був IТАР- ТАСС. Так? Информационные агентства союзних республик (РАТАУ (Украина), БелТА, УзТАГ, КазТАГ, Грузинформ, Азеринформ, ЭльТА (Литва), АТЕМ (Молдавия), Латинформ, КирТАГ, ТаджикТА, Арменпресс, Туркменинформ, ЭТА) организационно знаходились в составi ТАСС. Так?
ВНИМАНИЕ ВОПРОС: кажеш, шо ТАСС - шпiёни? Так тодi получаеться, шо i РАТАУ шпiёни?
Чи РАТАУ якось отмазались, РАТАУ сами чесни, не шпiёни, сама невинность. То у клатих москалiв не все гаразд. Якось странно...
Ну да ладно.
А шо относительно ракет.. так чого я должен вiрить? А може то нiяки не ракети? Може якись каналiзацiйни труби перевозили. А може й ваще нiчого не було.
ДЕ ГАРАНТIЯ?
Не... я б може й повiрив заявленому, но учитуя БРЕХЛИВИЙ ДО МОЗГА КОСТЕЙ режим юща... тут вже терзають смутные сумнения.
От тобi вiрю (местами). А дочернему шпиёну РАТАУ - нi.
Про спокой у Криму... да не буде його там при любой ситуацii. НЕ БУДЕ. Облапошена та опущена татарва не дасть спокою. НЕ ДАСТЬ. Подожди... ще буде.
Цитата crok:
Але якщо вже той "флот" базується в Криму - базуйтеся тихенько, виконуйте ВСІ закони України
Эх... побить би Хрущову рило було...
К стати похоронений на Новодевичьем кладбище. Будеш у Москвi, не забуть зайти покланяться та квiти положить. Трошки в запущении место захоронения... Дiтки ж у пиндосов отераються, слiдить нiкому. Ото таке...
Цитата crok:
Якщо така провокація і сталася - це санкціоновано виключно верхівкою Росії із наперед окресленими цілями!
А чого провокацiя? А мо (як шо й було справдi) проверка революционной бдительности хохлов?
А мо наоборот... хохли попровокаторствували. Ну треба ж ХОЧ ШОСЬ, ХОЧ ТРОШКИ грязючки линуть в сторону России... Давно не було балачок про Крим, а тут...опа!!! Вказiвка зверху. Получите! Патруль, облава, заштормило море...
Як думаеш?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (17 листопада 2009 р., 16:35:08)
crok
Старожил
Нагороди:
Пост №155 | Доданий: 17 листопада 2009 р., 19:52:21
LIZARD,
Цитата:
кажеш, шо ТАСС - шпiёни? Так тодi получаеться, шо i РАТАУ шпiёни?
А покажи мені пальцем, Вова, де я казав, що РАТАУ не шпійони?
Цитата:
А шо относительно ракет.. так чого я должен вiрить? А може то нiяки не ракети? Може якись каналiзацiйни труби перевозили. А може й ваще нiчого не було.
ДЕ ГАРАНТIЯ?
Ти дольжен свято вірить, Вова, свойому адміралу, який признав цей факт із ракетами, коли приїжжяв до нас на святкування дня Черноморського флоту і перед багатьма телекамерами це признав!
Цитата:
Про спокой у Криму... да не буде його там при любой ситуацii. НЕ БУДЕ.
Кацапва постарається! Це вже - нє сумнєвайся! і ніяка
Цитата:
Облапошена та опущена татарва не дасть спокою.
кацапві і у підметки не годицця!
Факт! Адже не "татарва" виганяла із Криму, а саме кацапва, яка, до речі, сама наполовину як не більше - татарва!
Цитата:
Эх... побить би Хрущову рило було...
А от за цим питанням - до підручника історії, шановний! І дуже повільно, і не раз, прочитати там, чого ж саме він це зробив!!! Соплі Росії про "подарок" - брехня стопроцентна! Там були дуже конкретні економічно-демографічні причини! Покопайся, лишнім не буде...
Цитата:
ХОЧ ТРОШКИ грязючки линуть в сторону России... Давно не було балачок про Крим, а тут...опа!!!
Опа - і словами вашого адмірала - зізнання у наплюванні на міжнародне право!
Так хто підливає грязючкі на Росію? Російський жеж адмірал?
Дуже сумніватєльно...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Пост №156 | Доданий: 17 листопада 2009 р., 22:49:08
LIZARD,
Цитата:
Не... я б може й повiрив заявленому, но учитуя БРЕХЛИВИЙ ДО МОЗГА КОСТЕЙ режим юща... тут вже терзають смутные сумнения.
От тобi вiрю (местами). А дочернему шпиёну РАТАУ - нi.
опять 25 Стаття написана ИТАР-ТАСС і більше НІКИМ! Такшо для тебе то може буть ісключітєльно СВЯТОЙ ПРАВДОЙ!
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Пост №157 | Доданий: 18 листопада 2009 р., 12:47:57
Цитата crok:
А покажи мені пальцем, Вова, де я казав, що РАТАУ не шпійони?
Санька... я тебе зауважав ще больше!!! Хоть шось ти признав зразу, без всяких там тот...
Цитата crok:
Ти дольжен свято вірить, Вова, свойому адміралу, який признав цей факт із ракетами, коли приїжжяв до нас на святкування дня Черноморського флоту і перед багатьма телекамерами це признав!
Тут я не в теме. Шо казав генерал, чи не казав, чи не генерал, чи якийсь жлоб з СБУ, чи не з СБУ... Хто зна.
Цитата crok:
Кацапва постарається! Це вже - нє сумнєвайся!
Це з серии... "Хто всрався? - НЕВIСТКА!!!" ?
Саша, ти не представляеш, як менi хохлячий менталiтет довподоби! Як я тебе розумiю!
Цитата crok:
А от за цим питанням - до підручника історії, шановний! І дуже повільно, і не раз, прочитати там, чого ж саме він це зробив!!!
Да хто б сумневався... Вiн, гнида. ВIН!!!
Цитата crok:
Там були дуже конкретні економічно-демографічні причини!
А ну ти дай менi ссилочку. Читону. Мо шо для себе й черпону цiкаве. Мо шо ти знаеш, мо шо я не знаю... ГОТОВ ОБМЕНЯТЬСЯ ВПЕЧАТЛЕНИЯМИ!!! Отам, у тебе в инфе, мило робоче (як не рабоче, дай будьласка)? Готов тобi коя-шо прислать читонуть про соплi России. Так... для эстетического разнообразия.
Цитата crok:
Опа - і словами вашого адмірала - зізнання у наплюванні на міжнародне право!
Так хто підливає грязючкі на Росію? Російський жеж адмірал?
Про генерала-адмiрала см. выше.
Ну менi всеоднак якось ОЧЕНЬ все сумнiтельно... Якось воно, оте помиййя, не нашло великого резонансу в мире. Так... вяленько по ТВ, i хто шо попало. Нiчого конкретного... Шото пiндоси, шефи ваши, промовчали, не подхватили iдею, якось очень вяло "провокацiя" прошла...
Може просто вовремя хтось поняв, шо ... ну одним словом ЛАЖА вийшла, а не настояща, смачна провокацiя (типа как учiлi)? Шо скажеш?
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Пост №158 | Доданий: 30 листопада 2009 р., 06:59:51
LIZARD,
Цитата LIZARD:
А откуда оти S300 в Криму? Можна кратку справочку?
Иран может подать иск против России, если Москва не выполнит свои обязательства по поставке зенитных ракетных комплексов С-300. Как передает 24 ноября Reuters, об этом сообщил заместитель командующего ПВО Ирана Мухаммед Хасан Мансуриан.
"Русские, конечно, находятся под давлением сионистского лобби и США, поэтому отказываются выполнить свои обязательства. Нопоскольку между Ираном и Россией заключено официальное соглашение, Тегеран может добиваться справедливости через международные суды", – заявил Мансуриан.
Ранее Россия приостановила поставки С-300 в Иран впредь до прояснения политической обстановки, несмотря на оплату контракта иранской стороной. Контракт на поставку пяти дивизионов С-300ПМУ-1 в Иран стоимостью до 1 миллиард долларов был заключен в 2007 году.
США и Израиль, опасающиеся иранской ядерной программы, неоднократно призывали Москву не поставлять эти оборонительные системы, которые могут представлять угрозу для бомбардировщиков этих стран, если они захотят нанести удар по Исламской республике.
Оппа, шо ж виходить? Справа у Расеи шефи - Китай, слева США и Израиль?
Все не роздавайте, Україні хоть Кубань оставте!
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Всё!!! Надо срочно России выводить флот подальше от Крыма!!!
УЖАС!!!
Цитата:
На единственную украинскую подлодку установят аккумуляторы
На единственную подводную лодку Украины "Запорожье" в ближайшее время установят аккумуляторные батареи, пишет газета "Коммерсант-Украина". Этот процесс будет завершен до конца января 2010 года. Кроме того, на дизель-электрической подлодке уже идет монтаж гидроакустической и радиолокационной станций, а также систем связи.
Подводная лодка "Запорожье" перешла в распоряжение Вооруженных сил Украины после раздела Черноморского флота СССР. В 1997 году она была приписана к военно-морским силам страны, однако ее техническое состояние было неудовлетворительным, из-за чего военные не смогли вывести ее в море. В 2002 году "Запорожье" была поставлена в док для прохождения ремонта.
Батареи для подлодки были закуплены в 2003 году в Греции и доставлены на Украину большим десантным кораблем "Константин Ольшанский". Тем не менее было принято решение повременить с установкой батарей на субмарину до окончания докового ремонта. После завершения всех работ на "Запорожье", лодку планируется включить в боевой состав ВМС Украины.
Подлодка "Запорожье", построенная в рамках проекта 641, была спущена на воду в 1970 году. Последний выход лодки в море датируется 1993 годом. До ремонта "Запорожье" могла развивать скорость до 15 узлов, а автономность ее плавания составляла 90 суток. Торпедно-минное вооружение лодки представлено шестью носовыми и четырьмя кормовыми торпедными аппаратами калибра 533 миллиметра, 22 торпедами или 32 минами.
А вот мы какие:
Не шутка... Очень серьёзная угроза.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (2 лютого 2010 р., 17:42:30)
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: