Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5932 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Зазвичай батьки намагаються спрямувати енергію свого чада у певне русло, щоб зайняти дитину та звільнити власний час. Для цього дорослі придумали силу силенну спортивних секцій, навчальних, мистецьких та прикладних гуртків.
У мій час, керівники та вчителі таких шкіл, гуртків та секцій з приходом навчального року самі приходили у загальноосвітні школи, де агітували вступити та відвідувати їх місця роботи.
А також, кожен з нас, на мою думку, володіє якимось талантом та намагається його відкрити чи розвинути.
Тож, де ви намагалися проявити себе, чи куди вас «здавали» батьки?
Які гуртки і секції ви вважаєте вартими відвідування вашою дитиною (вами)?
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я ще в дом піонерів ходила на ляльковий театр, "гастролювали" потім по дитсадках міста))..
в художній гурток, зараз чомусь згадуються шрифти))..
намагалася записатися на танці, в школі була на декількох уроках, але не підійшла за зростом...
о, а ще у школах задіювали у різноманітних виставах, найбільше пам*ятаю Кайдашеву сім*ю)
пам*ятаєте, кожен рік були якісь змагання серед шкіл міста по всяких мистецьких конкурсах? я згадую, що один рік у 6 школі було, потім в 4-й.. там не тільки сценки, а й шор, ерудиція... шо то було, цікаво?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
а я на дім виписувала Юний технік, і памятаю, що в СЮТ була, але чого... пам*ять умалчує)))
зараз в домі телефон, телевізор, муз.центр і т.п. построїть/поламать - по моїй часті)))
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: