Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5932 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Зазвичай батьки намагаються спрямувати енергію свого чада у певне русло, щоб зайняти дитину та звільнити власний час. Для цього дорослі придумали силу силенну спортивних секцій, навчальних, мистецьких та прикладних гуртків.
У мій час, керівники та вчителі таких шкіл, гуртків та секцій з приходом навчального року самі приходили у загальноосвітні школи, де агітували вступити та відвідувати їх місця роботи.
А також, кожен з нас, на мою думку, володіє якимось талантом та намагається його відкрити чи розвинути.
Тож, де ви намагалися проявити себе, чи куди вас «здавали» батьки?
Які гуртки і секції ви вважаєте вартими відвідування вашою дитиною (вами)?
tooth_fairy
Новачок
Номер: 1450
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 20 квітня 2010 р.
Попереджень: 0
Цитата cwDima:с 6 класа и по сегодняшний день занимаюсь вокалом!
караоке?
нет не караоке, 1 время пел в ГДК, площадь на масовом, пару дипломов есть за занятое 1 место в Чернигове и самое прикольное когдато победил на радио ЫЫЫ
tooth_fairy
Новачок
Номер: 1450
Зареєстрований: 20 квітня 2010 р.
реконструкция определенных исторических эпох, полная или стилизация, или вообще фэнтези. игры, фестивали проводятся, костюмы и доспехи делаются сами или покупаются у мастеров и т.д. в Прилуках таких клубов, насколько я знаю, нет. я в Киеве когда училась ходила.
service mozg restart......................................[failed]
solnce
Новачок
Номер: 1077
Зареєстрований: 19 липня 2009 р.
Нагороди: