з форумчанами, близькими по рівню розумового розвитку
5.
з усіма -кожен цікавий по-своєму
6.
ні з ким
7.
своя відповідб (написати в пості)
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 жовтня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5888 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Значить, робимо логічний висновок, що набагато приємніше спілкуватися з людьми, які тебе розуміють, яким ти цікавий як співрозмовник, які тебе поважають і хочуть такогож ставлення і до себе.
І щоб не виникало непорозумінь, потрібно обмежити спілкування з не дуже приємними співрозмовниками, а не ставати схожими на них.
----- Добавлено 22 октября 2008 г., 19:55:23:
Є дуже гарна мудрість, якою повинні керуватися всі:
ніколи не сперечайся з дурнем, бо люди не побачать між вами різниці
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ну тепер, коли є ігнорування, думаю, всі ми будемо як велика щаслива родина, спілкуватися без сварок (які раніше мали місце з відомими форумчанами), душа в душу, як кажуть))))))))))))
"Кто старое помянет, тому глаз вон"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
а я не могу со всякими там... не буду говорить с кем общаться! безкультурщина, хамы! ничего толкового не могут сказать! только смайлы в темы пишут и грубиянят в чате!
...попрошу не обобщать,гражданочка!
----- Добавлено 19 марта 2009 г., 13:13:38:
...а я б хотел пообщаться с "АНОНИМОМ"! очень интересно узнать, с каких делов ему так легко дышиться, кем он себя возомнил и чем я ему так насолил? есть подозрения,что с самого начала это был прикол,но все зашло далеко!
...все выглядит,конечно,как-будто я сам с собой разговариваю.. даже онлайн иногда,но это не так! у меня развитое чувство юмора,но не искаженное... Вася, тащи сюда свои кости гнилые... ты че?