Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 жовтня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5871 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Человеку свойственно постоянство, считаете ли вы наш форум своим постоянным местом дислокации?
Интерисуетесь ли порталом вообще?
Куда на форуме (портале) заходите прежде всего? С чего начинается просмот форума? Что вам интересно почитать?
Вот моё время в интернете:
Прихожу с работы и примерно с 19.00 включаюсь в Инет. Стартовая страница http://priluki.info просматриваю новые фото и коменты к ним, перехожу на форум, просматриваю темы ( что-то редактирую, удялаю, пишу) Страница с форумом всегда открыта. Потом просматриваю что интересного в Инете, и так до того, пока не лажусь спать или иду гулять!
Конечно же считаю priluki.info родным
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
я вибрала 3 варіант, але і 4 теж підходить. Хоча в мене стартова сторінка -мій власний сайт, але після відкриття вікна я одразу перехожу на Прилуки. інфо, а вже потім лажу по інших ресурсах
а ты не пробовала свою страницу в livejournal откурыть?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а ты не пробовала свою страницу в livejournal откурыть?
по-перше, це Прилуки.інфо ніяк не стосується,а по-друге, не пробувала, і воно мені абсолютно не треба... та там і місця стільки, скільки у мене на Тімі є, немає
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
А что тут сказать компьютерная зависимость излечима! Комп невыключаю соответсвенно и на сайте можна висеть сутками хотя на самом деле дома можна и небыть!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Нещодавно ходила до декотрих з наших форумчан. А у них на шкафу висить герб міста Прилуки.
Ну я і кажу.... О! У вас навіть герб сайту Прилуки.інфо висить...
довго сміялися
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (11 вересня 2009 р., 22:46:52)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: