Сирний суп.
З розрахунку приблизно на 2,5 літра готової продукції.
1 велика морквина
1 середня цибулина
1-2 перчин червоних солодких
трохи кореню селери (за бажанням)
4 середніх картоплини
300 г хороших тоненьких сосисок (бажано в поліетиленовій плівці) (Я беру "Глобинські" )
3 плавлених сирка (я беру Дружбу)
Спеції.
Ріжемо моркву, цибулю, перець, селеру соломкою.
Варимо моркву і селеру, хвилин через 10-15 кидаємо картоплю, цибулю і перець.
Знімаємо з сосисок плівку, ріжемо кільцями (шоб вийшли приблизно 1х1см)
Коли все звариться кидаємо сосиски.
Солим, перчим, спеції, лавровий листок по смаку.
На крупну терку тремо сирки.
Кидаємо в кастрюлю і мішаємо поки сир повністю не розтопиться.
Заправляємо зелінню.
Всьо
Текст прихований від незареєстрованих користувачів і від користувачів, які мають менше ніж 1000 повідомлень
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: OLEX (2 березня 2011 р., 02:25:47)
limon
Форумчянин
Номер: 1309
Зареєстрований: 26 грудня 2009 р.
Повідомлень: 140
Попереджень: 0
Нагороди:
Мені оце сподобалося.. Сьогодні робила, смачненьке
Рулетики из свинины, фаршированные орехами и черносливом
Ингредиенты
1 кг свинины
200 г чернослива
100 г грецких орехов
1 яйцо
панировочные сухари
соль
перец
растительное масло
Рецепт приготовления
Орехи измельчить.
Чернослив мелко нарезать.
Смешать орехи и чернослив.
Свинину нарезать кусочками толщиной около 5 мм, отбить
На каждый кусочек свинины положить начинку из орехов и чернослива.
Свернуть в рулетик и закрепить зубочисткой.
Яйцо взбить, посолить, поперчить.
Рулетики обмакнуть в яйце.
И обвалять в сухарях.
Жарить на растительном масле до готовности.
Время приготовление зависит от толщины рулетиков. Я жарила около 30 минут, периодически переворачивая рулетики.
Тільки тут ніде не пишеться, що мясо треба солить і перчить.. мабуть, ідея в тому, що ця страва більше солодка із-за чорнослива получається.. Но я посолила і поперчила..
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Повідомлень: 1426
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, мясо будет ещё нежнее, если рулетики обжарить в сильно разогретом жире, потом поперчить, посолить, чуть притрусить грузинскими приправами а потом добавить воду и тушить до готовности.
Неимоверный вкус!!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 12629
Попереджень: 0
Нагороди:
Ингредиенты
500 г куриных крылышек (или голени, бедер, окорочков и т.д.)
3 ст.л. меда
7-8 ст.л. соевого соуса
1 ч.л. карри
сок половины лимона
Рецепт приготовления
Соевый соус перемешать с медом.
Добавить карри.
Добавить лимонный сок, перемешать.
Выложить крылышки в маринад.
Поставить в холодильник на 3-4 часа.
Затем крылышки обжарить с двух сторон.
Добавить соус, в котором мариновались крылышки.
Жарить под крышкой в течение 15-20 минут.