Інгрідієнти
лист лавашу (продається в Центральному гастрономі у хлібному відділі 3 листка лаваша 7 грн)
гриби - 300 г
цибуля - 1-2 штуки
сир твердий - 100 г
майонез
сіль
перець чорний мелений гострий
часник - 3 зубчика
Смажимо гриби з цибулею, солимо, перчимо за смаком. Я додаю ще соєвий соус.
Натираємо твердий сир на крупну терку, додаємо видавлений через чесночницю часник, змішуємо з майонезом
Беремо лист лавашу, розрізаємо навпіл. Половину змащуємо майонезом (але не дуже, щоб не розлізся), на майонез шаром накладуємо начинку - остуджені гриби з цибулею. Накриваємо другою половиною лавашу. Намазуємо сумішшю з сиру, часнику та майонезу.
Все це завертаємо у рулет і ставимо на ніч в холодильник.
Всьо, можна їсти
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (5 травня 2011 р., 21:05:52)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Повідомлень: 1426
Попереджень: 0
Нагороди:
начинку для лавашу можна чим завгодно урізноманітнити...я роблю з яйцом, крабовими палочками і зеленню, тільки майонез змішую з плавленим сирком і часником...а ще з фаршом смачно-піджарені на сковородці
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Повідомлень: 12629
Попереджень: 0
Нагороди:
отак мені смакує найбільше:
Перший листок змастить майонезом та потрусити дрібно посіченою зеленю(укроп, цибулька, петрушка). Зкрутить рулетиком .
Другий листок змастить майонезом, викласти на нього дрібно порізане копчене м‘ясо( за смаком-грудка, балик, кому що більш до вподоби). На початок цього листочка, покласти перший скручений рулетиком лаваш, і закрутить, перший в другий.
Третій листок змастить майонезом, викласти на нього морковку по-корейському ( бажано, щоб була не дуже мокра) і покласти рулетик і з двох попередніх листків, і замотати.
Щось таке на вигляд одержите в кінцевому результаті.
Приємного.
А взагалі інгредієнти можуть бути будь які, все залежить від смаку та уподобань. Якщо скручувати по ширині то буде доооовгеньке, ну а вздовж -більшого діаметру.... головне щоб в рот влізло
----- Добавлено 6 мая 2011 г., 21:22:02:
Helen,
Цитата:
а ще замість моркви з рецепту нашої rediskи можна класти червону ікру
а ще замість грудки- філе сьомги, і питається навіщо та зелень там взагалі
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
limon
Форумчянин
Номер: 1309
Зареєстрований: 26 грудня 2009 р.
Повідомлень: 140
Попереджень: 0
Нагороди: