Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 лютого 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5898 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Все ощутили на себе, какую популярность приобрели социальные сети, например вышеуказанные. Нынче их упоминают не только в Интернете, но и в песнях, тв-шоу, фильмах. Вкладка Одноклассники и Вконтакте стала неотъемлемой частью нашего браузера.
Где "зависаете" Вы, и что Вы думаете о упомянутых незлым тихим постом ресурсах?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я зареєстрована вконтакті. однокласники не сподобалися зразу... гидота.... тупий інтерфейс, нічого не понятно.... їм ще далеко до нормальноїсоц. сітки. ще й платити потрібно за різні дурниці! якщо вже за реєстрацію здирають гроші, то скоро будуть здирати за те, щоб видалити сторінку...!!!!!
а контакт - прогресуючий сайт, він постійно оновлюється, є багато приколів, зрозумілий простий інтерфейс, все дуже зручно! однокласники тільки здаються серйознішими.... просто там трохи інший контингент... я впевнена.. якщо б усі ті користувачі Однокласників спробували контакт, 50% точно б залишилися там!
----- Добавлено 26 августа 2009 г., 18:56:24:
Цитата:
Сразу видно не старшого поколения юзер
Вконтакти: разни спами, музики, извращения, взломи, кароче шопопалоизбокубантик!
Однокласники так трохи более по солидней буде, но спам тож трохи присутствуе!
НА ОДНОКЛАСНІКАХ ТОЖЕ ІЗВРАЩЕНІЯ ЄСТЬ!!!!!! ВОНИ ЩА ВЕЗДЕ ЄСТЬ!
----- Добавлено 26 августа 2009 г., 18:57:09:
ЩЕ НЕДАВНО НА ФЕЙСБУК ЗАРЕГАЛАСЬ... ПОВНА АНАЛОГІЯ КОНТАКТА. ПРИКОЛЬНО!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Ото полностью согласна! Критикуют контакт те, кто там не зареган!
Не правда! Я, например, критикую, хотя там зарегистрирована и пользуюсь и страничкой и всеми прибамбасами....... Но мне больше нравится "Одноклассники"!!!! Кому что
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
да блін... я не про то!!!!!!! контакт просто удобней!!!!!!! в однокласниках поки найдеш як удалить друга.. переклацаеш 10 страничек!!!!!!!
там меню горизонтально, вертикально и в контекстном меню!!! брееееєєєєєєддддддд!!!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: