Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 лютого 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5765 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Все ощутили на себе, какую популярность приобрели социальные сети, например вышеуказанные. Нынче их упоминают не только в Интернете, но и в песнях, тв-шоу, фильмах. Вкладка Одноклассники и Вконтакте стала неотъемлемой частью нашего браузера.
Где "зависаете" Вы, и что Вы думаете о упомянутых незлым тихим постом ресурсах?
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А нафіга такіх добавлять в друзья і на них реагіровать? Острих ощущеній захотілось?)))
я так и знала шо буде цей вопрос. не, це я например кажу.. сначала добавляеш вроде норм, а потом як начинаэ выставлять свои фотки... так ховайся в жито! извращениэ есть везде! на маил.ру тоже....
контакт набагато удобней, функциональней, новей и усовершенствованней чем одноклассники. вот в принципе и все что я хотела сказать...
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Придумали новий взлом вконтакте хтось прислав мені фотку с отметкой, тіпа халява на подаркі! і ссилка есть! ввів той адрес в отдельном окне, все красіво росписано шо баг єсть, і можна отправлять халявні подаркі кароче лажа полна! закриваю я ту вкладку, в мене остаеться 2 вкладкі контакта, обновляю одну просить пароль для авторізациї, обновляю другу сторинку, тож просе пароль, подивився на ссилку, шось таке непонятне в ній! закрив обидві вкладкі і опять загрузив контакт, зашло без пароля!, ото отак милионами ламаюцця пароли для спам - ботов
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Придумали новий взлом вконтакте хтось прислав мені фотку с отметкой, тіпа халява на подаркі! і ссилка есть! ввів той адрес в отдельном окне, все красіво росписано шо баг єсть, і можна отправлять халявні подаркі кароче лажа полна! закриваю я ту вкладку, в мене остаеться 2 вкладкі контакта, обновляю одну просить пароль для авторізациї, обновляю другу сторинку, тож просе пароль, подивився на ссилку, шось таке непонятне в ній! закрив обидві вкладкі і опять загрузив контакт, зашло без пароля!, ото отак милионами ламаюцця пароли для спам - ботов
так це самий ефективний способ!
Два добрых духа Джин и Тоник
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
ток тепер сам зайти не могу! пише отправте смс шоб получить код активациия! типа защита от спам анкет! хто колись казав шо знае як розблокировать, ХТО В КУРСЕ?