Синичка в клюві принесла новину - один із заступників мера з нагоди дня міста надіслав цидулку установам та підприємствам міста - із вимогою виставити атряд трудящих із кульками та транспарантами - і пройтися урочистою ходою по центру міста, вітаючи вигуками мір-труд-май членів палітбюро у ліце таваріща Бєркута та ін. Совок - безсмертний. Люди мислять шаблонами і окрім як на "творчі звіти колективів - промов типу "тобі земля, [censored], прилуцька" - попси на центральній площі" - ні на що нездатні... Мабуть буде ще якась стрічка, яку переріжуть достойники. І вручення грамот....
Мені 30. Я не хочу совка. Я його ще застав, як був дитиною. Блювати хочеться.
Наше керівництво - пігмеї духу. Малороси і совки. Міняти треба.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (14 вересня 2010 р., 23:33:11)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Хай дискач нормальний забецають! візьмуть апаратуру в аренду, диджеев пригласять, народу буде весесло...а не то шо вони пишуть молодіжна діскатєка в гдк..
Два добрых духа Джин и Тоник
Speed_ster
Форумчянин
Номер: 546
Зареєстрований: 14 липня 2008 р.
Хай дискач нормальний забецають! візьмуть апаратуру в аренду, диджеев пригласять, народу буде весесло...а не то шо вони пишуть молодіжна діскатєка в гдк..
Ага, наші пригласять...
----- Добавлено 15 сентября 2010 г., 11:22:41:
Да даже приглашать никого не нужно, сами бі справились, только вот добро хай дадуть!!!!
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
serennisima, дякую за нагадування.
Ото в ті времена минувшой савєтчіни свята й були, а зараз свято - вихідний для картоплі та городу. Що ж це за свято 925 річчя міста, як людям вільно навіть пива не можна попити?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата Speed_ster:
Да даже приглашать никого не нужно, сами бі справились, только вот добро хай дадуть!!!!
согласен....колись жеж crok грав на площі!!!
дак щоб добро дали, треба хоча б звернутися до влади, а не теревені правити
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Ото в ті времена минувшой савєтчіни свята й були, а зараз свято - вихідний для картоплі та городу. Що ж це за свято 925 річчя міста, як людям вільно навіть пива не можна попити?
Tyt24vcytki, , ощущение праздника, что дорогого стоит! Если бы то действо котрое планируется напомиало советские праздники, я бы аплдировал организаторам. А вообще рад что будут "Писняры" , только из- за этого схожу на гульки!
Hasta la Victoria Siempre
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди: