Синичка в клюві принесла новину - один із заступників мера з нагоди дня міста надіслав цидулку установам та підприємствам міста - із вимогою виставити атряд трудящих із кульками та транспарантами - і пройтися урочистою ходою по центру міста, вітаючи вигуками мір-труд-май членів палітбюро у ліце таваріща Бєркута та ін. Совок - безсмертний. Люди мислять шаблонами і окрім як на "творчі звіти колективів - промов типу "тобі земля, [censored], прилуцька" - попси на центральній площі" - ні на що нездатні... Мабуть буде ще якась стрічка, яку переріжуть достойники. І вручення грамот....
Мені 30. Я не хочу совка. Я його ще застав, як був дитиною. Блювати хочеться.
Наше керівництво - пігмеї духу. Малороси і совки. Міняти треба.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (14 вересня 2010 р., 23:33:11)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Транспаранти...
А нас сьогодні, як і решту студентів і учнів по місту, вигнали на вулицю - махати кульками, квітами і прапорцями ветеранам...
Вчора запитала, чи можна взяти червоно-чорний прапорець... На що у відповідь отримала грізний погляд викладача. Блін, ну половина ж не хотіла виходити, але фіг хто скаже.
Але ж мало того, якби там основними особами були ветерани, а не Беркут, у якого голова ледве у вікно авто поміщалася, щоби він виглядав.
коротше кажучи, помахали Вєлікому Юрію і порозходилися по заняттям...
А я би краще замість того стояння-махання посиділа на парі англійської.
Надіну розовеньку шапку, візьму за лапку ведмежатку... Хай офігєють від розврату - мені начхать, бо я з фізмату!
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди:
Вы толком ничего не знаете по 25-26 а уже успели всех, извиняюсь за выражение, обосрать с ног до головы. Если кому то нравится попса - будет Эрика с фабрики, кому то нравится рок - будет Табула раса, если вы предпочитаете диджеев, то 26 приедет девченка, имя конечно не запомнил, знаю, что в конце слово project , она сама играет + у неё лазерное шоу. + Еще много разных артистов (всех секретов выдавать не стану) ну и в конце замечательный фейерверк силами компании "Танец огня", если кто-то разбирается в фейерверках, то это имя ему знакомо.
Конечно согласен, что это не заслуга нашей местной власти, а всего лишь добрая душа Коптева, но тем не менее уверен, что праздник всем запомнится надолго.
Повертаючись до теми - обурює підхід та офіціоз. Обурюють разнарядки на організації та підприємства. І чомусь галімий радянський офіціоз повернувся після приходу до влади янучарів.
А щодо альтернативи - святкові паради-карнавали існують в багатьох містах. От тільки у нашої влади - як у легендарного царя Мідаса - до чого вона торкається - перетворюється не на золото, а на гівно. Тому варто було продумати концепцію, відкинути старі шаблони транспарантів-творчіх звітів, подивитися на сусідні країни чи міста... Залучити громадські організації чи ініціативні групи...
І що цікаво - таки ж пройдуть стройнимі рядамі рабочіє бєлказіна і завода пластмас. Мабуть ще й червона тканина і свинцеві білила лишилися...
Якщо хтось у цьому всьому знаходить ностальгічну насолоду - прошу дуже. Єдина надія - що таких буде небагато. Щиро бажаю цій профанації гучно провалитися.
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Цитата Helen:
дак щоб добро дали, треба хоча б звернутися до влади, а не теревені правити
...а може це повинна організовувати та сама влада????
а вони і організовують, як самі вважають за потрібне, а щоб щось змінити, треба не тут тріпатися, а виходити з реальними пропозиціями і чогось добиватися...
я ні в якому разі нікого ні до чого не схиляю, але вважаю, що побазікати тут - цього замало..
Цитата:
Вчора запитала, чи можна взяти червоно-чорний прапорець... На що у відповідь отримала грізний погляд викладача. Блін, ну половина ж не хотіла виходити, але фіг хто скаже.
ну дак ось ц ього і треба починать.. ви боїтеся учителів, учителі - директора, директори - роблять все в угоду владі, бо не будуть робить, не отримають колись якусь фінансову допомогу..
замкнене коло
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди: