Синичка в клюві принесла новину - один із заступників мера з нагоди дня міста надіслав цидулку установам та підприємствам міста - із вимогою виставити атряд трудящих із кульками та транспарантами - і пройтися урочистою ходою по центру міста, вітаючи вигуками мір-труд-май членів палітбюро у ліце таваріща Бєркута та ін. Совок - безсмертний. Люди мислять шаблонами і окрім як на "творчі звіти колективів - промов типу "тобі земля, [censored], прилуцька" - попси на центральній площі" - ні на що нездатні... Мабуть буде ще якась стрічка, яку переріжуть достойники. І вручення грамот....
Мені 30. Я не хочу совка. Я його ще застав, як був дитиною. Блювати хочеться.
Наше керівництво - пігмеї духу. Малороси і совки. Міняти треба.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (14 вересня 2010 р., 23:33:11)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
Для чистоти експерименту тобі, Helen, треба було ще й запитати людей, чи вони самі туди йшли. Як мені пожалівся один хлопець - дали рознарядку від кожного відділу по 2 людини. Зрештою, офіційною відповіддю нашого підприємства було "ми нікого не силуєм - якщо люди хочуть із кульками та у комбінезонах пройтися містом - це їх право". Якщо ти уважно читала мій пост - я виступаю не стільки проти формату (проти нього теж), але й проти методів.
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
McLay, ну я з тобою цілком згодна в тому плані, що не варто виганяти насильно людей, особливо тих підприємст, які знаходяться на грані розпаду, і працівники яких не отримують зарплатню по півроку. А так... гарне дійство
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
McLay
Постоялець
Tyt24vcytki, так феерверк был в 23, даже позже, толи Валевская в раж вошла, толи тянули время, ибо салют не был готов. А вот сегодня вроде как в 22 салют.
Утром мусора было - завались, значит ярмарка и праздник удался))
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди:
Я згоден з Маклаем, мені соромно було дивитися знову на це комуняцьке диво, на учасників параду які як стадо дикіх баранів під наглядом своїх пастухів слухняно йшли та вітали великого комуняку міста-БЕНЮ . Хочеться якогось дійства, започаткуйте КАРНАВАЛ, і тоді люди з радістю будуть дивитися та приймати участь а не плюватися в вашу сторону
McLay
Постоялець
Я - за карнавал. Я - за добровільну участь. Я - за вихід із наїдженої совкової колеї. Але люди не можуть не думати штампами своєї молодості. А молодими вони були - за совка. Отже - між нами прірва. Як я вже казав - міняти треба....
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: