Синичка в клюві принесла новину - один із заступників мера з нагоди дня міста надіслав цидулку установам та підприємствам міста - із вимогою виставити атряд трудящих із кульками та транспарантами - і пройтися урочистою ходою по центру міста, вітаючи вигуками мір-труд-май членів палітбюро у ліце таваріща Бєркута та ін. Совок - безсмертний. Люди мислять шаблонами і окрім як на "творчі звіти колективів - промов типу "тобі земля, [censored], прилуцька" - попси на центральній площі" - ні на що нездатні... Мабуть буде ще якась стрічка, яку переріжуть достойники. І вручення грамот....
Мені 30. Я не хочу совка. Я його ще застав, як був дитиною. Блювати хочеться.
Наше керівництво - пігмеї духу. Малороси і совки. Міняти треба.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (14 вересня 2010 р., 23:33:11)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Але наш настрій не від когось залежить, а саме від нас, оскільки навіть найкращі сюрпризи не принесуть достатньо радасті, якщо людина пронизана переважно негативними емоціями.
оце згодна 100% )))
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
- 09.00 год. молебень за місто Прилуки;
- 10.00 год. урочиста хода підприємців, установ, організацій вул. Київською;
- 10.00 - 11.00 год. проведення виставки-продажу майстрів декоративно-прикладного мистецтва; книжкової виставки; виставки та презентації навчальних закладів; виставки ретро - автомобілів; виставки архівних документів; виставки голубів;
- з 11.00 год. урочистості з нагоди святкування Дня міста, міжобласний легкоатлетичний турнір;
- з 11.30 год. робота розважального майданчика «Галявина казок»;
- з 11.30 год. проведення першості з шашок;
- з 12.30 год. відкриття історичного відділу краєзнавчого музею ім. В.І.Маслова;
- 17.00 год. церемонія нагородження переможців міського конкурсу «Прилуцький олімп»;
- з 19.00 год. святковий концерт за участю майстрів мистецтв України та ближнього зарубіжжя;
- 23.00 год. святковий феєрверк
26.09.2010 року
- 10.00 год. проведення форуму «Древні Прилуки – місто європейське»;
- з 10.00 год. робота виставок продажів
- з 11.00 год. проведення першості міста з шахів;
- з 12.00 год. робота концертних майданчиків;
- з 12.00 год. проведення заключного етапу акції «7 архітектурних чудес Прилук»;
- з 14.00 год. проведення 5 регіональних «Богатирських ігор»;
- з 19.00 год. гала-концерт за участю майстрів мистецтва України та ближнього зарубіжжя;
- 23.00 год. святковий феєрверк
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
McLay, а знаєш, ти не прав Я сьогодні подивилася фотки з ходою різних колективів і підприємств (сама не встигла, проспала), дак класно. Схоже я бачила в Любечі на фесті "Київська Русь". Нічого поганого в тому, що різні групи людей, у національних вбраннях, кожний зі своїм колоритом, пройшлися по центральній вулиці. Як на мене, це супер!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
різні групи людей, у національних вбраннях, кожний зі своїм колоритом, пройшлися по центральній вулиці. Як на мене, це супер!
И не только в национальных костюмах. А и просто колонной с техникой, празднично нарядные работники разных предприятий города. Главное что все вместе и дружно, весело, согласно отличной погоде. Это просто здорово!
А какое представление перед трибуной устроили борцы, спортсмены-боксеры и Артемий с козаками куреня имени "Ивана Сирко", завершили кроссмены мотоциклисты, это надо было видеть.
Начало праздника удалось!
Ждем обещанный вечерний концерт со звездами. Руслана - возможно, но....
Что приедут в Прилуки и выступят на площади легендарные "Песняры", пока не верится.