Синичка в клюві принесла новину - один із заступників мера з нагоди дня міста надіслав цидулку установам та підприємствам міста - із вимогою виставити атряд трудящих із кульками та транспарантами - і пройтися урочистою ходою по центру міста, вітаючи вигуками мір-труд-май членів палітбюро у ліце таваріща Бєркута та ін. Совок - безсмертний. Люди мислять шаблонами і окрім як на "творчі звіти колективів - промов типу "тобі земля, [censored], прилуцька" - попси на центральній площі" - ні на що нездатні... Мабуть буде ще якась стрічка, яку переріжуть достойники. І вручення грамот....
Мені 30. Я не хочу совка. Я його ще застав, як був дитиною. Блювати хочеться.
Наше керівництво - пігмеї духу. Малороси і совки. Міняти треба.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (14 вересня 2010 р., 23:33:11)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Helen:
Цитата serennisima:я не спочатку парад застала, тому не помітила (і на фото також) чи приймала участь в урочістій ході тютюнова фабрика?
ні
я до речі так і не зрозумів чому вона участі не приймала...
Тому що у нас участь у таких заходах є добровільною на відміну від більшості підприємств, де людей просто примушують кудись іти.