Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 вересня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6405 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Народ, вот в чате прозвучала такая фраза Поросятенка:
времена процвитания сайта закончилысь! народ потиряв интерес, нового ничёго нема!и делать тут нефиг! несмотря на наступление холодов и концом отпусков!ототак от! я думаю шо каждый сомной согласыться! лёха новшеств нияких не дела, люды заходять, и тут же выходять!бо не интересно!
Кто что думает? Действительно ли это так? Давайте обсудим сложившуюся ситуацию и подумаем, что можно сделать для того, чтобы сайт вообще и форум в частности развивался и был интересным
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Всім останнім лузеркам присвячується:
Відео youtube від OLEX
Якщо виключно сам для себе приватно сайт робиш - питань нема.
А якщо для всіх, всіх користувачів, включаючи і останніх лузерів - то, вибачаюсь, не потрібно поспішати з висновками і виправдовуватись.
Можно даже попробовать провести мини-блиц-опрос и тогда по результатам совершенно точно выяснится к чему стремиться - по прежнему к единоличию или всё-же надо иногда прислушиваться к мнению окружающих, тем более если это большинство.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Якщо виключно сам для себе приватно сайт робиш - питань нема.
підтримую!
OLEX, якщо ти вже себе відносиш до категорії програмістів, а не просто самоучок, дак будь добр прислухайся до користувачів і виводь свою роботу на більш високий рівень, а не залишайся на тому самому.
Цитата OLEX:
на
щиро дякуємо
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Якщо чесно, то мені вдавалось рідко попадати в отані коменти до фоток... але підозрюючи, що все спишеться на ОГО терпляче мовчала.
Царство небесне, загинувшим в ім‘я України, хвала живим- таки попустило...
Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: