Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 вересня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6405 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Народ, вот в чате прозвучала такая фраза Поросятенка:
времена процвитания сайта закончилысь! народ потиряв интерес, нового ничёго нема!и делать тут нефиг! несмотря на наступление холодов и концом отпусков!ототак от! я думаю шо каждый сомной согласыться! лёха новшеств нияких не дела, люды заходять, и тут же выходять!бо не интересно!
Кто что думает? Действительно ли это так? Давайте обсудим сложившуюся ситуацию и подумаем, что можно сделать для того, чтобы сайт вообще и форум в частности развивался и был интересным
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Helen:40 користувачів підтримало цю тему, вибравши один з варіантів відповіді!
За три роки у кожного з проголосовавших наступав момент ОСОБИСТОЇ кризи
а я і не стверджую, що нецікаво усім і одразу але і не 1-2, як ти говориш. Якщо взяти якийсь певний момент, то комусь цікаво, комусь ні, але одразу видно, коли на сайті наступають так звані періоди "затишшя". Особливо влітку, коли у чаті по 2 години нікого не побачиш і не почуєш.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Helen, ну твій погляд і реальність це теж різні речі
Період затишшя, це коли народ не сидить за компом. Канікули / свято / хороша погода / відпустка / якість особисті причини ітд ітп. Ніякого зв‘язку з "неінтересностью" форума
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
OLEX, поряд з тими причинами затишшя, що ти назвав, може бути також і нецікавість. Люди не заходять, бо їм не цікаво - немає гарних фото, цікавих тем, цікавих співрозмовників
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
OLEX, поряд з тими причинами затишшя, що ти назвав, може бути також і нецікавість. Люди не заходять, бо їм не цікаво - немає гарних фото, цікавих тем, цікавих співрозмовників
більшості не може бути не цікаво. Я про що й кажу у деяких форумчан, в силу їх розумових здібностей, якихось стресових ситуацій, чи фізіологічних властивостей, в якийсь момент наступає кризовий період (у деяких він завжди ), і він ні щоб звернути увагу на себе — починає звинувачувати когось чи щось
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (28 червня 2010 р., 19:24:03)