Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 вересня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6271 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Народ, вот в чате прозвучала такая фраза Поросятенка:
времена процвитания сайта закончилысь! народ потиряв интерес, нового ничёго нема!и делать тут нефиг! несмотря на наступление холодов и концом отпусков!ототак от! я думаю шо каждый сомной согласыться! лёха новшеств нияких не дела, люды заходять, и тут же выходять!бо не интересно!
Кто что думает? Действительно ли это так? Давайте обсудим сложившуюся ситуацию и подумаем, что можно сделать для того, чтобы сайт вообще и форум в частности развивался и был интересным
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я новый пользователь и мне пока интересно, дело не в форуме, а в вас самих...
это как на корпоративной вечеринке, хочешь праздника и веселья - сделай его себе сам, а будешь сидеть в сторонке - останешься без заряда бодрости и интереса.
Будь интересным и форум к тебе потянется.
Підтримую на всі 100% Бо, дійсно, тільки коли самі форумчани будть проявляти активінсть тоді буде цікаво і весело. А чекати поки тебе почне хтось розважати, не варто!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди:
За ці 2 тижні віртуальних подорожей в мен склалася думка, що більшості цікаво споживати споживати І-нет, а не готувати його . Одиниці лише наповнюють його чиось новим. І лише виключення з цих одиниць, наповнюють його чимось корисним і справді цікавим. Особисто мені не вистачає того щоб форум допомагав мені цікавіше ЖИТИ в Прилуках, а не ставав способом Життя в Прилуках. Дякую .
----- Добавлено 5 февраля 2008 г., 09:25:55:
даруйте за помилки в наборі, але все сказано від душі
потрібно щось робити і в реальному житті для міста, не лише в неті. Що подивляться іноземці, які зацікавляться Прилуками через Нет? Вони приїдуть сюди і що? ми їм покажемо свій хостинг? чи трафік? чи що там ще?
звичайно, Олекс молодець, що створив такий сайт. Але тепер кожен має попрацювати над тим, щоб тут була інфа про те, які ми особливі, чим цікаві, щоб людям хотілося приїхати до нас. А для цього необхідно творити і в реальному світі. Мені наприклад хочеться у Львів, особливо, коли я прочитаю, які там події відбуваються, як вони там Прикольно проводять час.
----- Добавлено 5 февраля 2008 г., 10:53:33:
Цитата Casey:
подивився я ту ссилку, и нечого интересного там не побачяив
Artemiy, не бачили модератори те, шо ти пишеш... А вони б тобi написали, шо тут обговорюеться тема " ‘Форум становится не интересным, потому что...‘ ", а е б обi було об‘явлено догану.
Ну да ладно... ТРЕБА РОБИТИ ВСЕ, ЩО Б НАШ ФОРУМ СТАВ ЩЕ КРАЩИМ ТА ЦIКАВIШИМ !!! Отак треба.
P.S. а думаеш, шо iноземцям треба культура мiста Прилук? Вони сплять та бачать себе полновластними хозяйвами земельки. А культура йiм до одного мiста.
Думаю, шо так.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Нагороди: