Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 21 вересня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6271 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Народ, вот в чате прозвучала такая фраза Поросятенка:
времена процвитания сайта закончилысь! народ потиряв интерес, нового ничёго нема!и делать тут нефиг! несмотря на наступление холодов и концом отпусков!ототак от! я думаю шо каждый сомной согласыться! лёха новшеств нияких не дела, люды заходять, и тут же выходять!бо не интересно!
Кто что думает? Действительно ли это так? Давайте обсудим сложившуюся ситуацию и подумаем, что можно сделать для того, чтобы сайт вообще и форум в частности развивался и был интересным
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Давайте організуємо серію відкритих уроків, на яких учні зустрілися б з Вами. мешканцями форуму , Пропоную провести ці уроки у тих школах, які мають власні сайти.
Цитата LIZARD:
Artemiy, ТИ КАЖИ, НЕ РОЗТЯГУЙ, ШО РОБИТЬ ШО Б ХВОРУМ СТАВ КРАЩИЙ!?
P.S. [q=LIZARD]Artemiy, ТИ КАЖИ, НЕ РОЗТЯГУЙ, ШО РОБИТЬ ШО Б ХВОРУМ СТАВ КРАЩИЙ!?
P.S.
Цитата Artemiy:LIZARD, треба так жити, щоб іноземці, прочитавши про нас на форумі, собі лікті кусали, що вони не тут !
А iноземцi вже давно тут. Ти не переживай. Ти вже живеш у них i сам про те не догадуешся.
розказали б дітям, що таке форуми, як користуватися нетом, заодно дізналися б, що цікавить народ
----- Добавлено 5 февраля 2008 г., 14:05:44:
Цитата LIZARD:
Artemiy, ТИ КАЖИ, НЕ РОЗТЯГУЙ, ШО РОБИТЬ ШО Б ХВОРУМ СТАВ КРАЩИЙ!?
форум стане кращим тоді, коли в місті будуть відбуватися цікаві події. наприклад в Харкові зараз популярні ігри, де команди завдання отримують через нет, ганяють містом, щось шукають, роблять. одним словом цікаво, весело.
Artemiy, мдя... Скоко не кажи слово САХАР, в ротi солодше не стане. Так i вертуальни уроки з дiтьми.
З дiтворой треба робить В ЖИВУ. Я як вспомню, як менi руску лiтературу викладала вчителька.... як подивишся на обличчя, на мимику, жестикуляцию... так сам себе представляеш там, про шо вона росказуе. Таке забуть не можна.
Предлагаю всiм скопом У НАРОД!!! Всi по школам!!!
Подивляться дiтки на дядь та тьоть i всi поприходять до нас на хворум. Ото свято буде!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
не віртуальні, а реальні зустрічі. і не для того, щоб вони тут зависали, а щоб Ви дізналися, що їм цікаво, чого прагнуть, можливо знайшли б там "кореспондентів" так сказать. щось би навчили з інформатики
Frankinshtain, поддерживаю!!!
у меня в школе про форум знает максимум 20 человек и то им впадло заходить потому что тут нет интерестного...мало информации для подростков..
что бі сюда по чаще заходили надо какие то "приколы" придумать...
пока идей нет но может кто то что то посоветует путёвое
а вот слова Artemiy мне понравились на щет игры!может кто то и захочет этим заняться.(в киеве я как то попал в такую инру - было прикольно...)
NOT RIGHT OR WRONG WAY...
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Так вони й не прийдуть до вас на форум, щоброзказати, щоб вони хотіли тут побачити.
Я саме на форум прийшов, щоб розказати вам про "Новий театр", а по ходу намагаюся зробити форум цікавішим, щоб більш народу тут було, але бажання цим займатися постійно в мене нема.
А організовувати зустрічі, або що, то нга мою думку завдання тих, хто цим займається постійно і відповідає за це.
На мою думку, І-нет має допомагати жити цікавіше в реалі. А зараз це стає спосбом життя: По дорозі від компа до компа щось зфоткав , прибіг вкинув на форум.
Або хтось один десь побував, інший глянув фотки про захід, сам там не був, але вже висловлює свою думку про побачене.
Єдина Хелен відвідує різні заходи в місті і потім по них гворить, а про що можна говорити, коли бідьш ніхто не був там, нічого не бачив. От і виходить, що теми цікаві лише ті, які не потребують напруження мозку.
До речі про фоткі.., пропоную ввести систему їх оцінювання. Коменти форумчанам інколи писати ніколи або ліньки, або нічого сказати, але фотку дивляться, так непогано було б, аби вони ще зробили над собою зусилля і ткнули в, наприклад, 5-бальну шкалу оцінювання. І автор знатиме, як люди відносяться до його творінь, всі задоволені))