Как когда(с переменным успехом,то бросаю,то начинаю)
3.
Хочу бросить,но немогу.
4.
Курю.
5.
Курю,но не табак
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6260 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Давайте поговорим о курении.
Хотя я сама балуюсь этой заразой (что я в ней нашла ??? она-ж не прёть??? ) Считаю, что надо преступать к активным действиям по излечению людей страдающих тобако-курением.
Да и если ко всему этому прибавить тот факт что в мире все больше стран принимают закон о защите прав некурящих табак, где для курящих в общественных местах предусмотрены штрафы в размере до 2000 ? то мировая тенденция заставляет и нас самих задуматься, как дальше строить отношения с табаком. :
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Tania (2 жовтня 2007 р., 23:51:19)
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ось подорожають с 1 чісла сігарети на 30% в половини курящіх пропаде і болезнь і вредна привичка
после першого подорожчання не пропало! ни тяги, ни желание! ото и по 20 грн за пачку будуть куплять! стогнатымуть- ой як же подорожало, нада кидать... и все одно будуть куплять!
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
курить будут везде, всегда и никакое подорожание не заставит наш народ отказаться от этой привычки
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: yellowcard (3 березня 2010 р., 14:15:37)
КВН-РАСКВН
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Пост №213 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 14:55:45
Цитата Helen:
ВАТ-Україна виступає проти паління неповнолітніми!
Надо честно признать, маркетологами или кто там отвечает за это, сигаретная упаковка и особенно рекламы-акции красивые внутри пачки, оформлены "очень правильно" - даже если и не куришь, то невольно на подсознании возникает соблазн попробовать.
Helen, это лично у меня, категорического ненавистника курения. Можешь представить у нестойкого какой соблазн закурить? Типа, а все ж окружающие пользуются такими красивыми сигаретами, значит что-то привлекательное в этом есть.
Конечно это особенно выражено, пока дым не присутствует. Ну а потом одно отвращение.
А ведь могут еще поработать и придумать приятным и дым.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №214 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 15:00:47
Цитата Tyt24vcytki:
Типа, а все ж окружающие пользуются такими красивыми сигаретами, значит что-то привлекательное в этом есть.
Ти наверно не курив...курять не із-за красоти пачкі...раньше і ватру курила, а пачка яка булпа...
А я бросила!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №215 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 15:07:35
Bonya,
Цитата:
курять не із-за красоти пачкі.
ти не зовсім права... Аби дизайн пачки ні на що не впливав, не працювало б стільки людей над його розробкою
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Ula
Форумчянин
Номер: 1657
Зареєстрований: 16 жовтня 2010 р.
Нагороди:
Пост №216 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 16:56:42
курю з 16-ти, періодично кидаю. найдовше - півтора року трималась
з досвіду зрозуміла, що кинути - нєфіг дєлать, просто не почати, коли раптом розстроївся чогось чи шо - дак то важко
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Нагороди:
Пост №217 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 18:55:18
Цитата Bonya:
Ти наверно не курив...курять не із-за красоти пачкі...
Не наверное не курив, а як кажуть - І на дух не переношу того диму.
Але я ж повторюю, дійсно оті специ, Леніни дизайнери недаром там хліб з маслом жують. Відробляють зарази по-повній, молодці.
А якщо тему повністю розкрити про залежності людини, тобто без чого жити не можна а без чого б ми спокійно обійшлись, то:
1. Харчування - постійно, треба мінімум три рази на день. (А уявіть що хоч би раз на день урізать якось можливо було, ото б ми були наскільки незалежні від обставин).
2. Секс - постійно і частіше (без коментарів, залежні і все тут, нічого й не поробиш).
3. Куріння - ще одна немаленька залежність без якої повністю можливо обійтись. Та й кажуть на перші два пункти впливає не найкращим чином, за економію на карман промовчу.
Простий приклад: На центральній площі, біля трибуни виходить з представницької машини водій, що доставив Ю.В.Т й смачно закурює.... Ну це ж вже нижче плінтуса, я в шоке що навіть не змовчав, голосно зробив зауваження. Мабуть на плівку СБУ точно попав. Та невже ж така леді не могла підібрати собі нормального водія а не наркозалежного? Та йому ж під час водіння подиміть захочеться, а це доречі ще й небезпечно!
Так навіщо-ж бути людині тричі залежним, як можливо залишити тільки перші два пункти?
Bonya, це добре що покинула цю згубну звичку.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Пост №218 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 19:01:30
Цитата:
водій, що доставив Ю.В.Т й смачно закурює.... Ну це ж вже нижче плінтуса, я в шоке що навіть не змовчав, голосно зробив зауваження. Мабуть на плівку СБУ точно попав. Та невже ж така леді не могла підібрати собі нормального водія а не наркозалежного?
блін, що ти плетеш? І що тут такого, що він курить? Це право кожного.
Цитата:
Та йому ж під час водіння подиміть захочеться, а це доречі ще й небезпечно!
не факт, що він буде смалити під час їзди.. Тим більше, коли когось везе
Цитата:
Так навіщо-ж бути людині тричі залежним, як можливо залишити тільки перші два пункти?
а чого ти тільки 3 пункти намалював? тим більше саме ці... А де алкоголь, наркотики?..
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Нагороди:
Пост №219 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 20:23:27
Цитата:
а чого ти тільки 3 пункти намалював? тим більше саме ці... А де алкоголь, наркотики?..
У мене 3 ну а в когось може й 10 пунктів буть.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Пост №220 | Доданий: 6 листопада 2010 р., 21:09:00
Цитата Tyt24vcytki:
На центральній площі, біля трибуни виходить з представницької машини водій, що доставив Ю.В.Т й смачно закурює.... Ну це ж вже нижче плінтуса, я в шоке що навіть не змовчав, голосно зробив зауваження. Мабуть на плівку СБУ точно попав. Та невже ж така леді не могла підібрати собі нормального водія а не наркозалежного? [q=Tyt24vcytki]
Оце ти навернув.....Людині і покурить не можна...
Цитата Tyt24vcytki:
Та йому ж під час водіння подиміть захочеться, а це доречі ще й небезпечно!
А еслі він дома сексом занімаеться, то шо ж про нього тоді сказать можна...Ужас один