Как когда(с переменным успехом,то бросаю,то начинаю)
3.
Хочу бросить,но немогу.
4.
Курю.
5.
Курю,но не табак
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6393 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Давайте поговорим о курении.
Хотя я сама балуюсь этой заразой (что я в ней нашла ??? она-ж не прёть??? ) Считаю, что надо преступать к активным действиям по излечению людей страдающих тобако-курением.
Да и если ко всему этому прибавить тот факт что в мире все больше стран принимают закон о защите прав некурящих табак, где для курящих в общественных местах предусмотрены штрафы в размере до 2000 ? то мировая тенденция заставляет и нас самих задуматься, как дальше строить отношения с табаком. :
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Tania (2 жовтня 2007 р., 23:51:19)
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Нет, подорожанием на сигареты, думаю не решить проблемы курения. По пару сигарет будут брать в киосках. Станет совсем непосильной цена - значит будут курить махорку (табак) который сами и вырастили на огороде или у бабушек всегда купить можно намного дешевле сигарет.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
я в жизни пробовал,но не курю эт не мое,курение это вредная привычная болезнь за которую вы платите бешеные деньги.ЛЮДИ ОНО ВАМ НАДО,А???задумайтесь вы сами ся губите!!!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
такого просто не може бути, бо ціна на Честерфільд 6.50 і ніхто не має права ставити більшу, ніж написано на пачці
Helen, а как насчет бабок сигаретчиц
----- Добавлено 15 августа 2009 г., 13:47:33:
Цитата Bonya:
при чому тут бабкі? На пачці стоїть оіфційна ціна
Bonya, когдато я вечерком, купил пачку Винстона за 8 гривен в Чернигове, я ей доказывал что вот есть ограничения в цене, а ей было все по барабану, говорит хочешь не купляй я не заставляю, пришлось куплять, впадло было в магазин идти!!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
CTAC, ми говоримо, про те що офіційні ціни на Україні саме такі. А те що якась бабка може продать ЧЕстерфілд і за 20 грн. - не показник того, на скільки саме вони подорожчали!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я думаю набагато раніше, бо я первий тиждень в отпуску, з дому практично не виходив. А сьогодня рішив виїхать в білий світ і ... опупел Бензін по 7,30. Тобто за тиждень на 40 коп. А це прямий путь до здорожчання всього, і (шоб наче в тему) цигарок в тому числі.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди: