Как когда(с переменным успехом,то бросаю,то начинаю)
3.
Хочу бросить,но немогу.
4.
Курю.
5.
Курю,но не табак
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6260 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Давайте поговорим о курении.
Хотя я сама балуюсь этой заразой (что я в ней нашла ??? она-ж не прёть??? ) Считаю, что надо преступать к активным действиям по излечению людей страдающих тобако-курением.
Да и если ко всему этому прибавить тот факт что в мире все больше стран принимают закон о защите прав некурящих табак, где для курящих в общественных местах предусмотрены штрафы в размере до 2000 ? то мировая тенденция заставляет и нас самих задуматься, как дальше строить отношения с табаком. :
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Tania (2 жовтня 2007 р., 23:51:19)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
чи ти зі мною не згодна, що кинути курити не так то просто і треба сила волі?
не всегда. Мне силы воли хватало на 2 дня от силы. А потом просто проснулась утром и не курю.
ПРОСТО НЕ ХОЧУ! И даже не считаю, что прилагала для этого усилия.Чудо?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (15 липня 2009 р., 14:31:19)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
можете казати що хочете, але у мене он жива людина під боком сидить, яка має бажання кинути курити і докаладає зусиль, щоб не зірватися ... а я їй допомагаю в цьому
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Schurab
Форумчянин
Номер: 877
З: Україна,
Зареєстрований: 27 березня 2009 р.
А все-таки сила волі потрібна.
Приклад зі сторони. Я думаю, що всі мають бажання отримувати раз на місяць зарплатню, але, мабуть, не всі просто встають зранку та біжать на роботу а пересилюють бажання ще побути в ліжку (особливо коли хтось поряд) то це й спрацьовує сила волі.
Алюдина може мати бажання кинути палити, але кожного дня говорити собі "та нехай вже завтра".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
Я думаю, що всі мають бажання отримувати раз на місяць зарплатню, але, мабуть, не всі просто встають зранку та біжать на роботу а пересилюють бажання ще побути в ліжку (особливо коли хтось поряд) то це й спрацьовує сила волі.
Ну не скажи....це не сила волі, а елементарна відповідальність та зобов*язаність....
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
А все-таки сила волі потрібна.
Приклад зі сторони. Я думаю, що всі мають бажання отримувати раз на місяць зарплатню, але, мабуть, не всі просто встають зранку та біжать на роботу а пересилюють бажання ще побути в ліжку (особливо коли хтось поряд) то це й спрацьовує сила волі.
Алюдина може мати бажання кинути палити, але кожного дня говорити собі "та нехай вже завтра".
абсолютно згодна
Цитата:
Ну не скажи....це не сила волі, а елементарна відповідальність та зобов*язаність....
а не здається вам, що відповідальність можлива лише за наявності сили волі? чи завдяки чому ми переступаємо через свою лінь, через своє небажання та робимо щось? тільки завдяки силі волі