Как когда(с переменным успехом,то бросаю,то начинаю)
3.
Хочу бросить,но немогу.
4.
Курю.
5.
Курю,но не табак
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6260 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Давайте поговорим о курении.
Хотя я сама балуюсь этой заразой (что я в ней нашла ??? она-ж не прёть??? ) Считаю, что надо преступать к активным действиям по излечению людей страдающих тобако-курением.
Да и если ко всему этому прибавить тот факт что в мире все больше стран принимают закон о защите прав некурящих табак, где для курящих в общественных местах предусмотрены штрафы в размере до 2000 ? то мировая тенденция заставляет и нас самих задуматься, как дальше строить отношения с табаком. :
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Tania (2 жовтня 2007 р., 23:51:19)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, я зрозуміла, але не згодна з твоєю думкою, оскільки я бачу це так:
1) спочатку до людини приходить усвідомлення шкідливості
2) потім людина приймає рішення не курити
3) потім якщо людині просто кидати, і привязаність невелика, вона кидає. Якщо привязаність велика, людина докладає зусиль (тобто проявляє свою силу волі), щоб не курити.
Ото таке. Якщо сила волі є, то людина ніколи в житті не повернеться до шкідливої звчики. Якщо нема сили волі, то знов закурить.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
OLEX:Helen, хто кидає за силою волі, або буде покурювать, або закурить все-равно як раніше. Пока до нього не дойде шо курить не нада.
Оце 100% правда....
Згодна! Але тут не зовсім усвідомлення потрібне, а я б назвала це стимулом. Тому що, думаю, всі курці чудово усвідомлюють, що куріння вікликає рак (імпотенцію та ін. жахи), але чомусь ніхто не спішить кидать!?
А от якщо питання поставить по іншому - людині лікар каже, що у нього починається хвороба і единим способом вилікуватись,є кинути палити!! От тоді він кине, бо буде стимул - одужання! Або інший приклад - жінка завагітніла, або планує завести дитину - оце тобі і стумул для неї кинути палити. ну це звичайно для нормальних жінок, бо є такі, що і вагітні покурюють, хоча і чудово ус відомлюють, що шкодять майбутній дитині (от тут видно не вистачає сили волі))
Так що - стимул і сила волі - оце думаю і є те, що допоможе подолати звичку
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
для неї кинути палити. ну це звичайно для нормальних жінок, бо є такі, що і вагітні покурюють, хоча і чудово ус відомлюють, що шкодять майбутній дитині (от тут видно не вистачає сили волі))
от тут не вистачає відповідальності та здорового глузду
Цитата:
Якщо сила волі є, то людина ніколи в житті не повернеться до шкідливої звчики. Якщо нема сили волі, то знов закурить.
якщо людина не пойме шо курить не нада то да
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
Цитата:для неї кинути палити. ну це звичайно для нормальних жінок, бо є такі, що і вагітні покурюють, хоча і чудово ус відомлюють, що шкодять майбутній дитині (от тут видно не вистачає сили волі))
от тут не вистачає відповідальності та здорового глузду
От з цим согласна
Mila
Форумчянин
Номер: 10
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 22 листопада 2006 р.
Нагороди:
Оказывается даже и программа есть для желающих избавиться от этой вредной болезни-привычки: «Stop Smoking» - это компьютерная программа, созданная по уникальной методике биоинформационной коррекции. За счет индивидуальной подстройки программы под конкретного пользователя воздействие становится максимально эффективным. Программа Stop Smoking позволяет как снизить количество выкуриваемых сигарет, так и раз и навсегда избавиться от вредной привычки.
Программа Stop Smoking прошла все необходимые исследования и тестирование на контрольной группе пользователей. В результате тестирования выявлена высокая эффективность программы. Побочных эффектов не выявлено. Компьютерная программа Stop Smoking не требует обязательной сертификации и подходит для использования любой возрастной категорией потребителей.
Интересно, кто может попробует? О результате (любом) обязательно отпишитесь.
Tyt24vcytki, CTAC, вам удалося скачать той СтопСмокинг? Я не можу.
До речі, у подоланні будь-яких шкідливих звичок дуже важливо, щоб оточуючі (рідні, друзі, близькі) вам допомагали, або хоча б не заважали!
Важко боротися зі своїми недоліками, коли поряд чуєш - "пішли покуримо", або "з‘ж мяска, я ось насмажила". І тут треба мати велику силу волі і міцне переконання, щоб не покурити за компанію чи не нажертися того клятого мяска
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я бросил курить более девяти лет тому назад. Очень доволен, что избавился от этой вредной привычки. Хорошо бросать курить - когда болеешь гриппом или ОРЗ. 1) Сидишь дома один и не общаешься с курящими друзьями. 2) Когда болеешь, "курятина" не очень лезет. Первые 3-5 дней самые трудные. Шесть месяцев не пил спиртное (оно ослабляет силу воли), не выходил с курелями на перекуры. Теперь не беспокоит кашель и мысли о сигаретах.
Господи, сколько ещё не сделано! А сколько ещё предстоит не сделать!