Как когда(с переменным успехом,то бросаю,то начинаю)
3.
Хочу бросить,но немогу.
4.
Курю.
5.
Курю,но не табак
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 2 жовтня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6260 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Давайте поговорим о курении.
Хотя я сама балуюсь этой заразой (что я в ней нашла ??? она-ж не прёть??? ) Считаю, что надо преступать к активным действиям по излечению людей страдающих тобако-курением.
Да и если ко всему этому прибавить тот факт что в мире все больше стран принимают закон о защите прав некурящих табак, где для курящих в общественных местах предусмотрены штрафы в размере до 2000 ? то мировая тенденция заставляет и нас самих задуматься, как дальше строить отношения с табаком. :
-----
Повідомлення редагувалося 3 разів. Останнє редагування: Tania (2 жовтня 2007 р., 23:51:19)
Ontario
Чортенятко
Номер: 388
Зареєстрований: 2 лютого 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Краще водочки тяпнуть, та салком зажувать, чим ото травиться папiросами.
Жить вообще вредно. От этого умирают.
Ученые в Голландии доказали, что курящие люди обходятся государству дешевле, т.к. живут меньше, а трудоспособный возраст отрабатывают весь. При это их болезни более-менее стандартные. А ведущие здоровый образ жизни к старости сидят на иждивении государства, а так как живут дольше, то и болячки у них гораздо более экзотические и дорогостоящие в лечении.
Так что курите на здоровье
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Ontario (18 лютого 2008 р., 20:18:42)
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Україна є однією з провідних держав у світі за кількістю осіб, які палять. У нас на кожного курця припадає по 2500 викурених сигарет на рік або ж по 7 – щодня. Росія також потрапила до десятки країн, що палять, але жителі РФ посідають тільки 6-е місце.
Як показало опитування, проведене серед наших громадян, майже 80% населення країни вважає куріння соціальною проблемою і виступає за введення обмежень на куріння в громадських місцях.
Виявилося, що 87% опитаних вимагають створення спеціальних місць для куріння в залах очікування аеропортів, вокзалів, у приміщеннях усіх органів державної влади й місцевого самоврядування, поїздах, морських судах.
За подібні місця в кафе, ресторанах та інших місцях харчування, вільних від тютюнового диму, висловилися 81,1% респондентів, а за заборону куріння для водіїв суспільного транспорту – 79,3%.
У вересні 2005 року Верховна Рада підсилила боротьбу з курінням, заборонивши цю шкідливу звичку на робочих і в громадських місцях, за винятком спеціально відведених місць. Проте ніякого значного ефекту досягнуто не було.
Минулого тижня уряд знову вирішив узятися за курців. Була ухвалена Концепція державної цільової соцпрограми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров‘я населення на 2008-2012 роки.
Так, у рамках програми, влада повністю заборонить рекламу тютюнових виробів і проведе агітку про шкоду куріння, підвищить ставки акцизних зборів, що збільшить вартість сигарет.
За даними Державного комітету статистики, постійно зростає кількість курців серед дітей віком 12 років і старше.
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Нагороди:
У вересні 2005 року Верховна Рада підсилила боротьбу з курінням, заборонивши цю шкідливу звичку на робочих і в громадських місцях, за винятком спеціально відведених місць. Проте ніякого значного ефекту досягнуто не було.
Минулого тижня уряд знову вирішив узятися за курців. Була ухвалена Концепція державної цільової соцпрограми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров‘я населення на 2008-2012 роки.
Так, у рамках програми, влада повністю заборонить рекламу тютюнових виробів і проведе агітку про шкоду куріння, підвищить ставки акцизних зборів, що збільшить вартість сигарет.
Давно пора,так лучше для некурящих, и для курильщиков тоже! У нас тоже недавно ввелы такий закон, и нихто вид нього не пострадав, а наоборот, в местах де нельзя курыть, я про сигареты и не вспомынаю, так получается менше курыть стала
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я раз спорбувала покурити в класі 9-му і мені не сподобалось. Тому я вирішила не курити. І горжуся цим. А мій хлопець взагалі не пробував курити. Та не хоче й починати, бо ще сподобається!
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Нагороди: