Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6100 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Путін може відправити війська в Афганістан, аби НАТО відмовило Україні
Президент Росії Володимир Путін готовий допомогти країнам НАТО в бойових діях в Афганістані в обмін на відмову Україні й Грузії в прийомі до Альянсу.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на "Эхо Москвы" та польську «Газету Виборчу». Вона при цьому посилається на джерела в НАТО і в європейських столицях.
За інформацією видання, на недавніх переговорах із канцлером ФРН Ангелою Меркель В.Путін навіть запропонував направити російські підрозділи до Афганістану. Але керівники більшості країн Заходу мають намір відхилити подібну пропозицію російького керівництва,- йдеться в матеріалі.
Тим часом офіційний Кремль вже спростував інформацію про те, що Росія може відправити свої війська в Афганістан. НАТО та Росія співпрацюють у рамках операції Альянсу в Афганістані,- йдеться в заяві заступника прес-секретаря президента РФ Дмітрія Пєскова. Росія надає транспортний коридор для переправлення військ та вантажів НАТО з Європи до Афганістану,- передає "Эхо Москвы" з посиланням на Інтерфакс.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, Так я ж i кажу... Чого ви затройiли? Все гаразд!!! НАТО i РОСIЯ - блезнецы братья!!! Нынче як на Россию плюнуть, так це всёравно шо на НАТО плюнув. РАВНОЦЕННО!!!
Нiчого в Афганi украйiнцям робить! Россия всi проблемы рiшить.
А в "Эхо Москвы", отой провокатор косматий Алексей Венедиктов, ще не таке напише. Больше слухай.
----- Добавлено 17 марта 2008 г., 14:30:58:
crok, Санька... я пока не бачу официального заявления правительства России про афган. От як РЕАЛЬНО шось буде... ото да. А так пока шо маем бред.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
crok, не, буду бред сивойi кобили в лице очень честного Венедиктова слухать.
Да светла пам‘ять тому, хто загинув. А шо було робить? Политика тодi така була. Время таке було.
А тепер хто кого питать буде? Тебе? Мене? КОГО? Народ як був для чиновников бидло, так i е. Отправлять войска i все.
Токо серьги брякать будуть... ДЕМОКРАТИЯ нынче - а это круче коммунистов разiв у 10, як шо не больше.
Я так думаю.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (18 березня 2008 р., 13:37:50)
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
ого...скильки понапысувалы...
С того шо вы тут пышете,мени понятно одно:Украина вступае в НАТО,тильки для того,шоб зробыть пакость России .От crok, каже шо Украине надо прыбыться до якогось берега...или НАТО или Россия,а зачем це треба?зачем Украине кудась "прыбываться"?Хтось собираеться с вамы воювать?Зачем воно вам треба? А вы подумалы про ваших дитей,яким прийдеться воювать во всих НАТОвских войнах? А терористы...?Зачем це все?
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Tania, не кiпiшуй. Все буде гаразд. НАТО - це миролюбивий блок. Вони нi на кого не нападають. Вони добро роблять людям.
Так шо ж? Разом з НАТО робить добро - це западло? Подумай, шо кажеш!!!
Tania
Авторитет
Нагороди:
LIZARD, та ото ж,люды кажуть шо им надоилы комунисты,москали и т.д....и все шо с ными связано...багато напысано про войну в Афганистане...я може ничего и не понимаю в политике и военных делах,но прычем тут ця война,до цьой темы,мыж балакаем про будуще Украины,а не про йии комунистичне прошле.Чи вам войны не хватае,для полного счастья? Люды, подумайте про своих дитей и внуков,яки колысь стануть натовскими солдатамы....и буде им не токо Афганистан.....
LIZARD
Начальник модераторов
Нагороди:
Tania, так балачки про афган i пошли ж того, шо НАТО там товчеться.
Я й тобi пишу... А ХТО ТЕБЕ БУДЕ ПИТАТЬ, хочеш ти войни, чи нi? Зараз политики непонятно на кого роблять, чи на народ, чи на врага... I потом недалёки вони люди. Немае вже таких як А.А. Громыко... НЕМАЕ. Можуть такого накрутить, шо мало не покажеться.
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
TANIA, таке питання: Що можна чекати від держави яка воюе зі своїм народом та безпощадно знищуе его? І це не колись а тепер. Чому ти зараз не думаеш про дітей, внуків? Я уже задавав таке питання Лізарду, але відповіді так і не отримав. Можливо ти щось скажеш? Я маю на увазі Чечню.
Tania
Авторитет
Нагороди:
ETOJ, дак я и пытаю:причем тут Россия? Украина уже давно самостоятельне государство.Так зачем Украине вступать в якийсь блок,вона не може существовать самостоятельно,без НАТО и без России? Зачем Украине участвовать в якихсь бесконечных и бессмысленных войнах? Зачем воно вам треба?Я у вас одно спрашую...а в ответ чую токо одно....Россия...
----- Добавлено 18 марта 2008 г., 19:18:43:
ETOJ, я не гражданинка России,и то шо робытся у ных в Чечне мени безразлично,воно мене нияк не касается,я за Украину переживаю,то шо зараз натворять наши безмозглы политики будуть росхлебувать наши потомки.