Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 березня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6100 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Аноним (гость), ... ну и ладно. Оставайся средним полом. Зараз ОНО в моде.
Мда... зато я НЕ СУРЖИКА дуже прекрасно розумiю. К стати... слово "українська мова" пишеться з малой букви. Грамотей. Хто зна кому з нас вчить треба. А ти про високи матерiї, про НАТО...
Отаки як ти, токо можуть в спину шось казать. Прямо зроду нiчого не скаже.
СТОП !!! А може ти не просто не знаеш як зарегестрируваться? Може тобi треба провести ЛIКБЕЗ модераторами?
Чи шо скажеш, ОНО, с углубленим знанням українськой мови?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, а Луганськ - это круто? Мабуть там всi знають про НАТО та хто кому сраки лиже.
Невже Луганськ круче чем Бобруйськ? В Бобруйськi народ не пальцем роблений i то мовчить... а тут прямо спасу немае. Появилося якесь ОНО, учить шо да як...
Аноним (гость), ... ну и ладно. Оставайся средним полом. Зараз ОНО в моде.
Мда... зато я НЕ СУРЖИКА дуже прекрасно розумiю. К стати... слово "українська мова" пишеться з малой букви. Грамотей. Хто зна кому з нас вчить треба. А ти про високи матерiї, про НАТО...
Отаки як ти, токо можуть в спину шось казать. Прямо зроду нiчого не скаже.
СТОП !!! А може ти не просто не знаеш як зарегестрируваться? Може тобi треба провести ЛIКБЕЗ модераторами?
Чи шо скажеш, ОНО, с углубленим знанням українськой мови?
Я специально написал "Українська"-все что касается України для меня с большой буквы,а для тебя с маленькой,поэтому ты и хочеш продать Україну америкосам за шматок сала.А что тебе умник даст моя регистрация?Я могу зайти под любым IP адресом,суть проблемы от зтого не изменится.И все таки купи себе "Підручник Української мови",не осрамись перед янками,когда будеш замирать в глубоком пардоне и заодно определиш свой пол-вернее за тебя это сделают в НАТО...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Аноним (гость), чого за шматок сала? Вiзьмем нови кредити, зажевем тодi!!! Поставим под Киевом ракеты, хай кацапи бояться!!!
Поставим казлов раком.
А як у Европу вступим.... тодi ваще жизнь попрёть - ШОКОЛАД!!! Як каже тут один наш деятель: "ЕВРОПА - ДРУГА БАТЬКИВЩЕНА".
Так шо, ОНО, пока можеш балакать все шо хочеш. Скоро лахва закончиться.
LIZARD, то чювак з Луганська, пише на українській з словником
А по суржику словников немає, то він і не поніма
Шановний!!!Я свободно владею українським,русским и немецким.Українська для мене рідна мова,нажаль суржика не знаю, та і знати не хочу.Живу в УКРАЇНІ а не в Суржандії.А Вам словника бракує -"чувак",а то мой твоя "не поніма"...