Нічого... чим вище злетить - тим нижче впаде! Ілі уронят...
6.
Нам би такого путіна!
7.
На всякого сталіна знайдеться свій хрущов!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 17 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6062 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 50
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Вчора ЗМІ повідомили:
на днях спєциально для Путіна придумали должность - глава партії Єдіная Расєя, причому шо інтєрєсно - він може і не буть членом партії! О как! Вечером придумали - ночью повизивали сотрудніков міністєрства юстіциї, зарєгістрірували - а дньом слєдующего дня тіпа нєожиданно запрєдложилі путіну, а путін тіпа тяжело подумав 5 секунд і с тяжелим сєрцєм взваліл на себе охрєнєнную відповідальність за страну в тяжолоє врем’я!
Он як кацапи на свою жопу нового імператора натянули!
Тутьже питання - яке ж тяжолоє время, Путін же токо от недавно отрапортовал, шо страна - в расцвєтє...
І новий прєзідєнт Мєдвєд шото так старався буть понєзамєтнєє...
Я так думаю - Путін (якшо на нього не знайдецця во время лічний хрущов) буде наступним президентом Росії.
----- Добавлено 17 апреля 2008 г., 13:27:26:
А понтов там скоко - зал с’єзда оформлений в лучччіх традиціях американських передвиборчих з’їздів! Красіво, нічого не скажеш - дизайнери там свою дєньгу отримали не за так! Путін, як Гітлер свого часу, виголошує жорстку промову - бурниє продолжитєльниє аплодісмєнти із вставанієм! Брєжнєв зябко поморщился...
На ліцо - імєєм нового Сталіна! Різниця тільки в тому, що Сталін мав безоплатну робочу силу у вигляді ГУЛАГу.
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
crok, Санёк, це вже обсуждалось трошки вище. Ось почитай.
У вас по ТВ кажуть бред.
У нас такого НЕ КАЖУТЬ!!! У нас кажуть, шо яка б власть на Украине не була, шо б проти России не робили, но народи наши братськи, шо треба и в дальнейшем развивать сотрудничество, дружбу.
Отак кажуть.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
і значно зросли цифри після війни роССії проти Грузії!
Також вчора наше бендеровське СБУ проводило пресконференцію, на якій демонстрували матеріали про спійманих вербувальників на російсько-грузинську війну!
Вербували з колишніх військових, бажано - спецвійська, пропонували від 200 до 500 президентів у день, в залежності від спеціалізації. Напрям діяльності - підривна. Відправка - з Тирасполя на Сухумі, бо воювать - на стороні осетин.
Планувалась група з 3-5 осіб!
Але вербувальниця - жінка до речі! - з першого ж разу нарвалась на нормального хлопця, який її здав до СБУ!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Tania,
Твоя проблема - у передозі йоду!
Бо в російських масмедіа пишуть ісключітєно правду і ісключітєльно не для лохов!
Це ж токо в Україні держава дурить свій народ де тільки зможе, а у Росії - не дай боже сумніватись!!! Там все - кристально чисто!!!
А засумніваєссо - прийдуть добрі дяді з ФСБ, поцікавляться здоров’ям!
ну... звісно ж не так прямо, просто на роботі начальник поцікавиться, дільничний... просто сусіди...
----- Добавлено 26 сентября 2008 г., 15:54:22:
Я от помітив таку цікаву деталь - саме ім’я Путіна чогось громадяни росії на нашому форумі навіть не нагадують! Хіба що - похвалити...
Схоже на те - бояться чогось таки НЄПРАВІЛЬНО сказонуть!
----- Добавлено 26 сентября 2008 г., 15:56:50:
Зате Ющенка - О! отут ми можемо!!!
Кожне **дло не минає!
Це ж так прикольно - українцям ткнути, які вони лахі і нєдальокіє!
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Це ж токо в Україні держава дурить свій народ де тільки зможе, а у Росії - не дай боже сумніватись!!! Там все - кристально чисто!!!
crok, я так не считаю, в России там свое б..дство, воно мене абсолютно не интересуе, единственно шо я встаю на сторону России, колы начинаете гнать на москалив с дикой ненавистью. Вам ище и мозги промывають,галимыми статистикамы, мол подывится , як москали до вас видносятся...
crok, ты не отвитыв на мий вопрос выше: ЧЕГО ЦЫФРЫ НЕ СОВПАДАЮТЬ? ..це ты называеш правдой?