Нічого... чим вище злетить - тим нижче впаде! Ілі уронят...
6.
Нам би такого путіна!
7.
На всякого сталіна знайдеться свій хрущов!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 17 квітня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6062 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 50
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Вчора ЗМІ повідомили:
на днях спєциально для Путіна придумали должность - глава партії Єдіная Расєя, причому шо інтєрєсно - він може і не буть членом партії! О как! Вечером придумали - ночью повизивали сотрудніков міністєрства юстіциї, зарєгістрірували - а дньом слєдующего дня тіпа нєожиданно запрєдложилі путіну, а путін тіпа тяжело подумав 5 секунд і с тяжелим сєрцєм взваліл на себе охрєнєнную відповідальність за страну в тяжолоє врем’я!
Он як кацапи на свою жопу нового імператора натянули!
Тутьже питання - яке ж тяжолоє время, Путін же токо от недавно отрапортовал, шо страна - в расцвєтє...
І новий прєзідєнт Мєдвєд шото так старався буть понєзамєтнєє...
Я так думаю - Путін (якшо на нього не знайдецця во время лічний хрущов) буде наступним президентом Росії.
----- Добавлено 17 апреля 2008 г., 13:27:26:
А понтов там скоко - зал с’єзда оформлений в лучччіх традиціях американських передвиборчих з’їздів! Красіво, нічого не скажеш - дизайнери там свою дєньгу отримали не за так! Путін, як Гітлер свого часу, виголошує жорстку промову - бурниє продолжитєльниє аплодісмєнти із вставанієм! Брєжнєв зябко поморщился...
На ліцо - імєєм нового Сталіна! Різниця тільки в тому, що Сталін мав безоплатну робочу силу у вигляді ГУЛАГу.
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania,
А ти попитай у Лізарда - чого цифри не совпадають? чого їм мозгі промивають? чого вони так до України ставляться? с такою дикою ненавистю?!!!
Чого вони вважають свою державу єдінствєнно правільной, а всі інші - врагі расії?
Лізарду видніше - він же там поміж москалями живе!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Я от помітив таку цікаву деталь - саме ім’я Путіна чогось громадяни росії на нашому форумі навіть не нагадують! Хіба що - похвалити...
Схоже на те - бояться чогось таки НЄПРАВІЛЬНО сказонуть!
Так а шо Путин?
Путин концерти з ОТРАВЛЕНИЕМ не закатував, АВТОКЕХВАЛIЕЙ не страдае, пиндосам сраки не лиже, з сракашвилой не заграе, в правительстве порядок навiв, по трошку до порядку приведе бюрократов, на мiсто сволочей ставить, народи лобами не зталкуе, багатонацiональне госудаоство живе у МИРI, в России татарам не запрещають балакать на татарском, калмикам занiматься гортанным пением, не переiменовуе в Москвi бульвар Шевченка та Лесi Украйiнки, та Сумьку, та Нежинську в вул. iм Дудаева та бандери, каже шо В МИРI ТРЕБА ЖИТЬ ТА В БРАТСТВI и т.д. и т.п.
ПОЛНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТЬ ющу.
А то, шо не кажуть нiчого на Путина.. так ти зря. Кажуть. I знаеш хто каже? Березовскиз, Гусинский, Новодворская, Немцов, Хакамада, Бурбулис, сракашвила, ющенко, Дерипаска, Волошин, Доренко... ну есть "путинолюбы", ти шо кисень перекрито, ти шо на пиндосов работають. Оти грязюку льють. И тепер вже большенство з них льють парашу з-за кордона, з Британии (приютила от всей души).
Мало того... ПО ТВ ПОКАЗУЮТЬ в отличии от Украины. Попробуй шо проти юща сказать...
Ото так.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
crok, я бачу ты велыкий стрелочник У тебе шо не спрошу,ты сразу стрелки переводыш на Россию....а москали..а як у москалив...а вы подывиться на рассею... crok, ни одного вразумительного пояснения , сплошны стрелки в сторону России
crok
Старожил
Нагороди:
Tania,
А ти - я бачу - буквар мабуть у 1 класі на самокрутки пустила?
Адже зверху ясно написано, про шо цяя лінійка форума!
Про Путіна й Росію, якщо таки не дочиталась!
От я про це й кажу!
Tania
Авторитет
Нагороди:
Tania,
А ти - я бачу - буквар мабуть у 1 класі на самокрутки пустила?
Адже зверху ясно написано, про шо цяя лінійка форума!
Про Путіна й Росію, якщо таки не дочиталась!
От я про це й кажу!
crok, так во всих темах де ты пышешь, везде ты стрелки переводыш,постоянно, обьяснений о происходящем у тебе немае И у нас вси темы смешалысь : дуели,нато,украина,россия,все сходыться до выяснений отношений между россией и украиной,во всих темах жуеться одно и тоже
crok
Старожил
Нагороди:
LIZARD,
Про автофекалії.
У вас там звісно ніде ніколи не показували й не покажуть, як Путін затиснув з усіх боків і заткнув Російську Православну церкву за кордоном!
Ти про таку мабуть і не чув!
А у нас показували - "торжества" у Москві з нагоди об’єднання цієї церкви і Російської Православної за участю тоді ще президента Путіна!
Крупним планом пройшлись камерою по жирним мордам ієрархів! але...
"Правільниє" пропутінскіє ієрархі аж світились від щастя! Аякже ж!!! Така кормушка приєднана! Ні для кого не секрет, що закордонні прихожани набагато багатіші від російських!
А ієрархи Закордонної Російської Православної?! Стояли як перед розстрілом. Бо відчували свою участь.
І так - про кожний твій "закідон" можу з прикладами розповісти.
Біда в тому, що ви там у Росії дивитесь на світ одним глазом! І то - глаз Путіна.
А другим користуватись не бажаєте! Адже для вас все, що не у Росії - повальна брехня для "лахов"! Оце вас там зарядили! По саму шерсть!!!
----- Добавлено 26 сентября 2008 г., 17:17:18:
LIZARD, та
Tania,
Зрозумійте, нарешті, що Україна - це ДРУГА, ОКРЕМА ВІД РОСІЇ, ДЕРЖАВА! а не відстійник російський!
І відноситись до неї тепер ПРИЙДЕТЬСЯ як до будь-якої іншої - Данії, Голандії, Італії, Франції і т.і.!
І йти Україна буде туди, куди їй, Україні, нада!
А жуються всі теми в кучу тому, що ми ніяк до цього факту не звикнемо!
Росія і надалі вважає, що можна в Україну лізти із своїм рилом! Жуються якісь проблеми про розрив родин... неможливість перетину кордону у майбутньому! Але ми забуваємо, що Україна має спільний кордон із ЄС! І на тому кордоні теж живуть люди, яки мають таких самих родичів у ЄС, що вони туди їздять, що вони там бачать, як живуть люди у ЄС і порівнюють цей рівень із російським...
І так далі.
Україна вибрала свою путь - до Європи! І ніяка Росія їй не заборонить цього.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
crok, шановний Крок... не все у свiтi купляеться та продаеться. Ти куди не дивешся, кругом бачиш токо БАБЛО та ВИГОДУ.
Ти настоящий феларетовець!!! Причом заряжений пиндоськими СМИ не то шо по повну шерсть, а .... Не буду казать по шо, бо тут дiтки бувае читають.
СЛАВА ГЕРОЯМ!!!
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Нагороди:
Цікаво, що скаже Лізард, коли Україна приєднається до шенгену?!
Я вже десь таке питав... відповіді щось не пам’ятаю!
-----
Добавлено 26 сентября 2008 г., 17:21:01:
LIZARD,
нє... ну даже я - із своїм недалеким світосприйняттям - розумію, що Лізард нізащо не змінить своїм кацапським гаспадам! І тільки так! Вєліка Расія - а атступать нєкуда!
----- Добавлено 26 сентября 2008 г., 17:25:52:
LIZARD,
А про церкву... ну що тобі сказать, щоб не обідить твоїх промосковських почуттів?
Я до церкви відношусь ніяк! Що є вона, що нема. Мене це не стосуєцця!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (26 вересня 2008 р., 17:23:25)
Tania
Авторитет
Нагороди:
LIZARD, та
Tania,
Зрозумійте, нарешті, що Україна - це ДРУГА, ОКРЕМА ВІД РОСІЇ, ДЕРЖАВА! а не відстійник російський!
І відноситись до неї тепер ПРИЙДЕТЬСЯ як до будь-якої іншої - Данії, Голандії, Італії, Франції і т.і.!
І йти Україна буде туди, куди їй, Україні, нада!
А жуються всі теми в кучу тому, що ми ніяк до цього факту не звикнемо!
Росія і надалі вважає, що можна в Україну лізти із своїм рилом! Жуються якісь проблеми про розрив родин... неможливість перетину кордону у майбутньому! Але ми забуваємо, що Україна має спільний кордон із ЄС! І на тому кордоні теж живуть люди, яки мають таких самих родичів у ЄС, що вони туди їздять, що вони там бачать, як живуть люди у ЄС і порівнюють цей рівень із російським...
І так далі.
Україна вибрала свою путь - до Європи! І ніяка Росія їй не заборонить цього.
crok, Да нехай Украина шагае до Европы!Флаг йий в руки! Зачем сталкують лбамы,розжигають ненависть между братскими народамы!И не треба казать шо це дело рук Путина,бо вин в цьому незаитерисован,а наоборот,це в интересах Украинского правительства.
crok
Старожил
Нагороди: