Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6179 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
OLEX, не багато,але бачила.Хіба я права,що "Европа"в занедбаному стані?
права, на 100 процентів права, що занедбаний.. ото може світло та звук його і виводять на кращий рівень. Все треба розвивать.. а для байдужих до норм рівня і таке піде. І власники це прекрасно розуміють.. На фіга бабки вкладувать, як і таке покатіт
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Цитата Natashka:OLEX, не багато,але бачила.Хіба я права,що "Европа"в занедбаному стані?
права, на 100 процентів права, що занедбаний.. ото може світло та звук його і виводять на кращий рівень. Все треба розвивать.. а для байдужих до норм рівня і таке піде. І власники це прекрасно розуміють.. На фіга бабки вкладувать, як і таке покатіт
от навіть раніше був"Диско-млин"виглядав він нормально,і престижно.А зараз((Люди просто заробляють гроші,чотири стіни поки ще стоять,і ще дай бог простоять без ізмінєній
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Natashka, Звук, світло, аппаратура, музика, професійний рівень ді-джеїв ОДНОЗНАЧНО набагато кращі в Европі чим те що було в Млині Єдине що стало гірше в Європі - це трохи поменшав танцпол за рахунок побудованого вже в Європі нижнього бару. Але все одно, танцпол залишається найбільшим в області, і одним з найбільших в Україні!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Звук, світло, аппаратура, музика, професійний рівень ді-джеїв ОДНОЗНАЧНО набагато кращі в Европі чим те що було в Млині
Єдине що стало гірше в Європі - це трохи поменшав танцпол за рахунок побудованого вже в Європі нижнього бару. Але все одно, танцпол залишається найбільшим в області, і одним з найбільших в Україні!
За танцпол не знала, дякую. Та взагалі ж я не спорюсь про світло, аппаратуру, музику, і професійний рівень ді-джеїв. Я мала на увазі зовнішній вигляд клубу. Хотілося б краще
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (30 серпня 2009 р., 16:35:20)
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Я мала на увазі зовнішній вигляд клубу. Хотілося б краще
ти не розумієш.. ДК Європа починається за дрерима колишнього Червоного залу кінотеатру, все що до цього, включаючі касу і па--шу (вибачте на слові) то не дискоклуб, а досадне недоразумєніє))
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.