Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6037 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
На праздновании очередной годовщины великой Победы над фашистской Германией наш Президент поздравил ветеранов ОУН-УПА на ряду с ветеранами красной армии.Был ли он прав, ведь ветераны Красной армии не скрывали своего возмущения на этот счет....вобщем давайте вскажемся
(только большая просьба не переходить на персоналии(Ющенко и иже с ними), а говорить по делу
КВН-РАСКВН
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Дело в том, что люди, которые пишут про ОУН-УПА и связанные с этим темы (если ты конечно читала сноску ) не могут прийти к однозначному выводу о этой теме, поэтому данные и факты указанные в википедии считаются спорными. вот так
КВН-РАСКВН
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я документальный фильм бачила,як на Западной Украине недавно роскопки робылы , там несколько тысяч человек в каждой могиле,и булы там свидетели ,цих масовых растрелов,столетни бабки розказувалы(на чисто западноукраинском языке),як це було,як Украински Националисты,во время войны розстрелювалы целымы селамы,без розбора,а потом кого в живых оставылы заставлялы ци трупы в ямы скидувать..вам такого не показують?
Фильм американский...по кабельному показувалы.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Таня,
вікіпедію роблять такі самі люди, як ти і я... Я можу БУДЬ-ЩО написати, а ти потім будеш на це посилатися?
Друге - чому за джерело взята російська вікіпедія, а не українська? Чому я маю вірити і коментувати ФСБ-шні вигадки та провокації?
Щодо кількості - 35 тис. чоловік. Припустимо, що так воно і було. Від кількості населенення регіону - це крапля. Скажу більше - військ НКВС-МГБ-КГБ у часи окупації Західних земель було в РАЗИ БІЛЬШЕ...
І тепер головне - про терор щодо місцевого населення.
Це була війна. Страшна.
І збиралися там люди не книжки читати, а відстоювати свої принципи - жорстоко і зі зброєю в руках. Те, що чинила УПА - це відповідь на дії Гестапо, НКВС, Армії Крайової та інших.
І, нарешті, про бабусь, що розповідали страхітливі речі про "катів з УПА" - я не знаю жодної корінної галичанки із подібними спогадами. А прожив я на Галичини більше 7 років. Зате я чув десятки пісень про повстанців та партизан. Пісень героїчних та НАРОДНИХ. Тобто прості люди складали пісні про УПА. От скажи - ти б співала героїчних пісень про спецзагони НКВС чи Гестпо?
Остеннє - вчи, Tania, українську. Бо твій суржик важко читати. Чути - було б іще гірше.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: McLay (3 вересня 2008 р., 16:01:03)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Таня,
І тепер головне - про терор щодо місцевого населення.
А прожив я на Галичини більше 7 років. Зате я чув десятки пісень про повстанців та партизан. Пісень героїчних та НАРОДНИХ. Тобто прості люди складали пісні про УПА. От скажи - ти б співала героїчних пісень про спецзагони НКВС чи Гестпо?
Так i пиндоси не то шо пiснi, а цiли ФIЛЬМИ знiмають про АМЕРИКАНСЬКИЙ ОБРАЗ ЖИТТЯ, рэмби всяки, та шварцнегери. В усiх фiльмах вони МОЛОДЦI.
Нi хто про себе не складе пiсень, шо КОЗЛИ КОНЧЕНИ.
Так шо тут пример з геройiчними пiснями аж нi как не проходить.
Пошли бендеровцi, спалили село, втекли у лiс, написали пiсеньку под звон стаканов.
Каждый кулик своё болото хвалит (народная мудрость).
Гестапо тоже не хiли пiсеньки складали та спiвали про свою удаль, марши писали. Так шо...
Цитата McLay:
Остеннє - вчи, Tania, українську. Бо твій суржик важко читати. Чути - було б іще гірше.
Танi украйiнська мова - як зайцю трипер. Таня краще иврит + англiйську вивчить.
А суржик... так всi Прилуки на суржику, вся восточна (i нетоко) Украина. Так шо починайте работать над собой на местах, а потом комусь давать якись рекомендацii по поводу шо да як вчить.
Согласен?
Цитата ho4u_pizzu:
Отличный пост McLay!
мда-с-с-с-с...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".