Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6037 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
На праздновании очередной годовщины великой Победы над фашистской Германией наш Президент поздравил ветеранов ОУН-УПА на ряду с ветеранами красной армии.Был ли он прав, ведь ветераны Красной армии не скрывали своего возмущения на этот счет....вобщем давайте вскажемся
(только большая просьба не переходить на персоналии(Ющенко и иже с ними), а говорить по делу
КВН-РАСКВН
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
LIZARD, ты бачишь як люды думають,раз доску повисылы,сказалы шо це"герой" ,значить герой,а шо там...як вин це геройство заслужив,никого не интересуе...OLEX, прыйде умна людына к власти,и будете вы казать совсем обратне....Це то же шо и с Павликом Морозовым..тоже "герой".
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Tania, так про шо я й кажу...
Воно ж як... Помаранчови лiзли до всластi, вернее йiх поставили до руля. В Украине бардак, народу мозги позасирали, народ в панике, хто зна шо робиться. А хохли ж вони ж ... а ось повiшу на заборi прапор помаранчовий, так мене будуть обходить десятой дорогой, бо я СВIЙ, помаранчовий.
Так i отой недальокий колгоспник... ющ почав бред нести по вказiвцi зверху, а той дебiл доску прибив.... а може ж яку надбавку дадуть до пенсii? Зараз вже "не модно" стало буть ветераном ВОВ, героем труда ... зараз ветеран - бендеровець... ото да, ото сила.
К стати рило юща вiсiло при входi "хитрого" ринка. Де той ринок дiвся? Де рожа юща (як не странно ще до отравления)? НЕМА. Не помог плакат, не помог ющ. Пшик...
Tania, так оти доски, хай хоч собi на лобi попребивають. Народ, слава Богу, не на 100% дебелiзiрувався i понiмае хто босий, а хто босяк.
Он зараз кого не спроси, Я ЗА ЮЩА НЕ ГОЛОСУВАВ, я за майдан, я за те, я за се, аби не зек... Шо хоч кажуть но не за ЮЩА. Воно время покаже. Народ терпить довго, а як кiпiшувать почнуть, так попробуй кого остановить. Таке ж не раз було.
Думаю шо так.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, "беспроблем" пишеться окремо та з буквою "з" замість "с".
По-друге - видумки роССійської гебні я не мушу коментувати. Ти, мабуть, не те що живого бандерівця не бачила, а й навіть на Галичині жодного разу не була.
А я - особисто спілкувався. І маю живі свідчення та розповіді.
А тепер щодо "фашистів". Їх в Україні і не було. Вони були в Італії - в Беніто Муссоліні. А були німецкі війська, де керівною та "направляющєй" силою була Націонал-соціалістична робітнича партія Адольфа Гітлера. Повний аналог комуністів у радянській армії.
Тепер щодо каральних акцій проти інакодумства - ними займалися спецслужби: Гестапо в нацистській Німеччині, НКВС - у СРСР, СБ - у ОУН.
І робили вони майже те саме. Ти - комуніст? Ось тобі куля в чоло від Гестапо або вили під бік від СБ. Ти допомагав німцям - ось тобі пітля на шию від НКВС або ті ж самі вили від СБ. Ти допомагав націоналістам - ось тобі багнет в потилицю від НКВС чи шибениця від Гестапо.
БУЛА ВІЙНА. А НА ВІЙНІ, ЯК НА ВІЙНІ. Всі боролися із своїми ворогами. От тільки німці та радянські війська - були окупантами. А хлопці з ОУН - воювали за свою землю, за свій народ.
А тепер щодо того, де я живу - Я ЖИВУ В УКРАЇНІ. Я родом з Донбаса. Я вчився в Києві та у Львові. Я жив в Симферополі та Дніпропетровську. І тепер я вже 10 років у Прилуках - і вважаю себе повноправним громадянином цього міста.
Щодо твоєї "Прилуцької мови" - вона мене так само тішить в усних проявах і дратує на письмі, як і львівська "гвара" і одеський "балак". Хоча це, можливо, лишень різноманітність української живої мови...
Ми на форумі - вже пиши якось або російскою (бажано - грамотною), або українською....
Цитата Tania:
McLay, а ты де живеш? я 25 год в Прылуках прожила, так там вси балакалы,назывався цей "суржик" - Прылуцька мова , в жизни я розмовляю российскою, а так тильки з вамы Може тоби российскою понятней буде,ты скажи беспроблем
McLay, от ты тут доказуеш шо оуновцы герои ,а то шо на стороне фашистов воювалы,то ничего, чи це тоже неправда? Вси брешуть?
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: McLay (13 вересня 2008 р., 22:19:51)
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
14 жовтня, на військове свято Української Повстанської Армії в Києві відбудеться Засновницький з’їзд Міжнародного руху Росіяни за УПА.
Як повідомляє прес-служба партії Братство, рух створюється з метою розвінчання шкідливих міфів і стереотипів, штучно сформованих проти УПА антиросійськими і антиукраїнськими силами; сприяння геополітичному зближенню, співпраці українських і російських контр-системних рухів.
У програмі з’їзду: офіційне проголошення руху Росіяни за УПА; обрання керівних органів; затвердження програми руху і символіки; прес-конференція; участь у святковому марші УПА на Хрещатику; фуршет.
Запрошені гості: Борис Березовський, Костянтин Затулін, Євген Кисельов, Дмитро Корчинський, Едуард Лимонов, Юрій Лужков, Віктор Черномирдін та інші.
LIZARD, може тебе теж запросити до цього маршу? Бо там, бачу, твої ідейні колеги вже є - лужков, затулін...
Tania, приєднаєшся?
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
14 жовтня, на військове свято Української Повстанської Армії в Києві відбудеться Засновницький з’їзд Міжнародного руху Росіяни за УПА.
Як повідомляє прес-служба партії Братство, рух створюється з метою розвінчання шкідливих міфів і стереотипів, штучно сформованих проти УПА антиросійськими і антиукраїнськими силами; сприяння геополітичному зближенню, співпраці українських і російських контр-системних рухів.
У програмі з’їзду: офіційне проголошення руху Росіяни за УПА; обрання керівних органів; затвердження програми руху і символіки; прес-конференція; участь у святковому марші УПА на Хрещатику; фуршет.
Запрошені гості: Борис Березовський, Костянтин Затулін, Євген Кисельов, Дмитро Корчинський, Едуард Лимонов, Юрій Лужков, Віктор Черномирдін та інші.
Явний монтаж юща (под чутким руководством американських коллег). Происки СБУ та ЦРУ. Брехня.
P.S.
Аби ж таке свершилось... Наче ж Лужкову вйiжжать до Украини суворо заборонено? Чи шо? Може б тов. Лужкова (он же Кац) за провокацiю в Криму у кайдани закують, та у тюрягу СБУ упечуть? Ребята!!! Москва вам би молебен за здравiе заказалаб всiм!!! Поздiвайтесь над ним як можна изощрённей!!!
А ось http://www.compromat.ru/main/kiselev/video.htm - про Женю Кисельова.
Класний пацан!!!
Про БАБа (Березовського) ... тут слов нет - ИСТЕННЫЙ ПАТРИОТ РОССИИ !!!! Йому довiрять можна 100%.
Як ото кажуть... СКАЖИ МНЕ КТО ТВОЙ ДРУГ, И Я СКАЖУ КТО ТЫ.
----- Добавлено 20 сентября 2008 г., 10:21:53:
McLay, забув идею подбросить!!!
Покличте ще у гостi Збигнева Бзежинского, гения чистой красоты. Той пару-тройку классных идей пiдкине.
Идиотизм чистой воды...
Оце думаю, може не токо юща травили? Може шось кудись хтось линув, а де хто от душi напився?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0