Опитування: ' Обісцяні двори і під‘їзди під час масових гулянок ( Чи подобаються Вам ваші обісцяні під‘їзди і двори? Куди люди ходять в туалет під час масових гулянь)'
Треба пасивно боротися з цим - міська влада має поставити туалети в центрі.
4.
Треба активно боротися з цим - викликати міліцію.
5.
Свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 червня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5988 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Задрали.... Вчора узрєл двох жіночок років під 25, які сцяли в мене в дворі.
А ввечері вже у всіх під‘їздах будинку були калюжі. Сцуки....
А все тільки тому, що мій будинок в центрі, а наша влада може тільки дозволи на генделики з пивом видавати, а подумати про фізіологічні потреби людей, що випили і в яких воно проситься назад - хрєн.....
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата Sid:Не помогут эти туалеты - культуры людям не хватает!
Все вірно! Культура міста і його зовнішній виглядпочинається з нас самих! Як місто може бути не об***яним, коли ми ж самі(це я про тих жителів які це роблять) це робимо?!
та ні, ви помиляєтеся. Як це туалети не допоможуть, адже всім відома фраза "культура починається з туалету"
Уявімо собі: я надзвичайно культурна людина. Пішла на масове, напилася лимонаду (ну десь півтора літра). Захотілося пі-пі. І що? ніде по місту нема жодного туалету. Що робить? А стояв би туалет, уже було б простіше. Навіть дуже культурна і вихована людина в таких випадках може сісти десь під деревом чи не дай Боже в під*їзді
Я не хочу довести, що ми не повинні в собі виховувати елементарні поняття культури, але ж і керівництво Прилук має турбуватися як про людей так і про саме місто.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (9 липня 2008 р., 19:07:32)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Если чесно то я б одстрелював таких падонкив (и баришень тоже). Бо даже днём идеш по улици а воно сонце свитить - испарения идуть и, с...ка, такий штин стоить , шо и жить дальше не хочеться!!!
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
OLEX, ага... Ото того у бигмачних така вонь стойiть, шо спасу немае.
Колись був заходив кави попить, а потом пошов у тувалет... ЧЕК ПОПРОСИЛИ. Прикинь? Стойiть жлоб на дверях iз шваброй i отсiкае залётних. По чекам в сортир пуськають, шо б хто попало не ходив.
Це таке чудо у нас на проспекте Мира... ЖЕСТЬ.
Я не представляю, шо у бiгмачной на Старом Арбатi робиться...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди:
OLEX, ага... Ото того у бигмачних така вонь стойiть, шо спасу немае.
Колись був заходив кави попить, а потом пошов у тувалет... ЧЕК ПОПРОСИЛИ. Прикинь? Стойiть жлоб на дверях iз шваброй i отсiкае залётних. По чекам в сортир пуськають, шо б хто попало не ходив.
Це таке чудо у нас на проспекте Мира... ЖЕСТЬ.
Я не представляю, шо у бiгмачной на Старом Арбатi робиться...
Это вроде в некоторых макдональдсах так, только там на чеке код пишут и надо его ввести чтоб зайти в клозЭт
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
OLEX, а в Европе думаеш краще?
И потом в СИБИРЕ хоть у бигмачну отливать бiжать (якраз таки заведения для отлива годяться), а коя-де ... у ЦIВIЛIЗОВАННИХ городах - у подъезд.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Нагороди: