Опитування: ' Обісцяні двори і під‘їзди під час масових гулянок ( Чи подобаються Вам ваші обісцяні під‘їзди і двори? Куди люди ходять в туалет під час масових гулянь)'
Треба пасивно боротися з цим - міська влада має поставити туалети в центрі.
4.
Треба активно боротися з цим - викликати міліцію.
5.
Свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 30 червня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6121 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Задрали.... Вчора узрєл двох жіночок років під 25, які сцяли в мене в дворі.
А ввечері вже у всіх під‘їздах будинку були калюжі. Сцуки....
А все тільки тому, що мій будинок в центрі, а наша влада може тільки дозволи на генделики з пивом видавати, а подумати про фізіологічні потреби людей, що випили і в яких воно проситься назад - хрєн.....
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
LIZARD, ти питав за Європу... оце була в 4 країнах, але зараз і не вспомню, чи у них там на кожному кроці, чи ні.. я якось думала про архітектурні та культурні памятки, аніж про туалети. але там де була в туалетах -з нашими не іде ні в яке порівняння -і в кафе, і на вокзалах - все дуже чисто, виложено плиткою, сантехніка сучасна, туалетний папір є (де у на с його побачиш?), вода в умивальнику спрацьовує на тепло чи порух рук ото таке
а перетинаєш кордон з Україною, відбувається культурний шок
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я сам не пойму чого в городі, в центрі, не кажучи про рстальні райони не можуть поставить био туалет??? це шо, шось таке безмежно дороге???? Ви ось подумайте де е туалети: хтозна який возле Европи,і то в нього можна ходить токо по сухому і вечором...бо вин открить постоянно....; а другий в ГДК....вроде і біо...но закритий почти вечно........отоді і культура така.....
Два добрых духа Джин и Тоник
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Frankinshtain, та ці біо туалети будуть тиріть на постой тоді вони і стануть безмежно дорогіми а культура яка есть дак такой і останеця!!
Ну постав ти туалети і шо з них буде??порядошні будуть його примінять по назначенію а другі будуть токо пакості делать..
Вселенная всегда помогает нам осуществить свои мечты,
какими дурацкими они ни были.
Frankinshtain
Dj beast
Нагороди:
Frankinshtain, та ці біо туалети будуть тиріть на постой тоді вони і стануть безмежно дорогіми
а культура яка есть дак такой і останеця!!
Ну постав ти туалети і шо з них буде??порядошні будуть його примінять по назначенію а другі будуть токо пакості делать..
так если в центре де освещаеться так и ничо не случиться....цепком прибить до земли в ГДК ж стоить и живий же.....
Два добрых духа Джин и Тоник
AlinKa
~Голубоглазка~
Номер: 455
З: Ukraine, Priluki
Зареєстрований: 13 квітня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
так если в центре де освещаеться так и ничо не случиться....цепком прибить до земли в ГДК ж стоить и живий же.....
ночу без проблем шось сделають..да і наша культура не стидиться шоб і в центрв серед білого дня шось сделать..
он у мене в двох метрах од мого окна забор тирили з клумби...здать хотіли гади..та й молоді по 16-17 год А на щот ГДК то я ще й удівляюсь як там туалет досі живий..
Frankinshtain
Dj beast
Нагороди:
Frankinshtain, як би в Прилуках таке ввели що майже кожен великій магазін повинен за свої кошти поставити не далеко від магаза біо-туалет тоді б було діло!!!