Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5948 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Дай Бог щоб це була првда, І дай Бог, щоб не тільки США та Ізраїль а весь світ допоміг, підтримав та захистив Грузію і нас, бо як все залишиться для них безкарним слідуючими будемо ми. Раши в недалекому майбутньому зроблять все, щоб нагнітити та дестабілізувати обстановку на Україні, щоб не дати нам вступити в НАТО. Чим це закінчиться одному Богу відомо.
ETOJ, то не ввесь свiт, то ти ПОЛНОСТЬЮ ДЕГРАДУВАВ.
А чого ти мовчав, як пиндоси вчинили коврови бомбардировки Югославии?
Там народ нi хто не послухав. Народ був за едину Югославию. А шо твойi улюбленi пиндоси? А пиндосам плювать було на все. Вони поддержали албанцев и отомстили антиамериканскому режиму Слободана Милошевича.
Тоже самое происходит и в Осетии с Абхазией. 99% населения проголосовали против сракашвили и его грёбаной грузии и проголосовали ЗА быть в составе России. Какие вопросы? а территориях Абхазии и Осетии проживает 80% русских. А значит, как говорят твои любимые пиндосы, Осетия и Абхазия ЗОНА НАЦИОНАЛЬНОГО СТРАТЕГИЧЕСКОГОГ ИНТЕРЕСА РОССИИ.
Ты лучше повозмущайся тому, что творят пиндосы в Ираке и Афганистане. Или там всё хорошо?
Грузию давно пора поставить в позу Ромберга и сракашвилу отдать в Гаагский трибунал. Поскай его Карла Дельпонте засудит.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Дай Бог щоб це була првда, І дай Бог, щоб не тільки США та Ізраїль а весь світ допоміг, підтримав та захистив Грузію і нас, бо як все залишиться для них безкарним слідуючими будемо ми. Раши в недалекому майбутньому зроблять все, щоб нагнітити та дестабілізувати обстановку на Україні, щоб не дати нам вступити в НАТО. Чим це закінчиться одному Богу відомо.
Да вступиш ти у НАТО. Не переживай.
Ото зверху я писав.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Все просто як божий день!
На грудень планувалося прийняття Грузії до ПДЧ! Маленька війна по-перше розвалить і без того нежируючу Грузію, по-друге продемонструє всьому світові що Велика Монголо-Татарія ще сильна, по-третє відтягне на невизначеність вступ Грузії до НАТО (до НАТО не приймають держави, що мають конфлікти і проблеми на кордонах!), по-четверте закреслить надії Європи на отримання нафтово-газового потоку із Середньої Азії в обхід Росії (протокол про попередні наміри вже підписаний між Азербайджаном і Україною), і, нарешті, якщо світова спільнота проковтне цю агресію зі сторони Великої Монголо-Татарії, розв’яже руки цій козляндії у всьому регіоні!
От так багато отримає Велика Монголо-Татарія від розправи над малєнькою Грузією! Адже Грузія, щоб там вона не витворяла, знаходиться на своїй неподільній території!!! Наступною - треба так розуміти - буде Україна!
Из всего этого может быть огромнейший плюс для Украины - НАТО может скорее раздуплится насчёт приёма Украины, учитывая опыт Грузии! Ведь если бы в мае Грузия была бы принята к ПДЧ, Росия не вела бы себя в Грузии как слон в посудной лавке!
LIZARD,
А если завтра Дагестан, скажем, заявит про выход из состава России? А чего? Технология отработана!!! Получаем гражданство Турции а потом заявляем, что хотим быть в составе Турции?!
Что тогда вы там, в России, запоёте?
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ОООООООООООО!!!!! Лізард об"явився, твій стиль, а чого анонім? А я думав, що ти вже в Цхінвалі да обрадовався шо грузини може жопу надеруть. Ну ладно нехай я такий, ну а ти ж у нас такий добренький, такий справедливий так чого ж ти зараз не возмущаешся з приводу бомбандировок? Хороший ти наш. Я вже писав,що в США проживае до 3 мільйонів кацапів, так може й там зона вашого впливу? Та шось там ніхто й не рявкне, бистро успокоять. А тут що хочеш можна робити. У Франції 5 мільйонів арабів мають французкі паспорта, так що нову державу створювати?
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Судя по комментариям основной массы форумчан, эта тема - еще один повод обгадить Россию. Не пробовали абстрагироваться от политических предпочтений? Разрушенный город. Тысячи погибших мирных жителей, в том числе женщин и совсем маленьких детей. Это зверство!!! Разве этому можно найти оправдание?
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я так понимаю magnum, и Tania, были б не против,если бы за Крым началось тоже самое? (Расея уже давно облизывается на Крым)
При чем тут Крым, я говорю о ВОЙНЕ о УБИЙСТВЕ ЖЕНЩИН и ДЕТЕЙ !!!!!! Вот ты Andrey ,оправдываешь ети жертвы,потому что ты беспокоишься о ситуации в Крыму? Такой тупости я еще не слышала.