Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5948 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Абсолютно підтримую позицію etoj. Нам би більше розуміння того, що доля нашої Держави в наших руках а не під московською підошвою. Наше майбутнє у колективних інституціях безпеки - як НАТО. Але ж наші керманичі ще не дограбували свій НАРОД. Їм не до цього.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Изначально сам опрос задуман НЕ ВЕРНО !!!
Надо спрашивать так... "ОСЕТИЯ ХОЧЕТ БЫТЬ В СОСТАВЕ РОССИИ. По итогоам голосования в 2007 году 99% народа высказалось за НЕЗАВИСИМОСТЬ от Грузии и войти в состав РОССИИ.
ВНИМАНИЕ ВОПРОС: ПАРВИЛЬНО ЛИ ПОСТУНАЕТ ГРУЗИЯ, КОТРАЯ НАСИЛЬСТВЕННЫМ ПУТЁМ ХОЧЕТ ПОДЧЕНИТЬ СЕБЕ ОСЕТИЮ"
Вот так правильно.
А там можно и тему о Абхазии затронуть, в которой 90% населения имеют РОССИЙСКОЕ ГРАЖДАНСТВО И ПАСПОРТА И НАСЕЛЕНИЕ КОТОРОЙ КАТЕГОРИЧЕСКИ ПРОТИВ ВОЙТИИ В СОСТАВ ГРУЗИИ а хочет быть в СОСТАВЕ РОССИИ.
Мы это уже видели 16 лет назад в Приднестровье. Сейчас там разруха и пустота. Я когда там оказался полгода назад - был просто в ужасе. Там в свое время тоже были "российские граждане", требующие независимости.
Сейчас начинается расчленение Грузии, при этом Путин говорит, что Россия имеет на это полное право. Я фигею!!!
С каждым днем наш большой сосед мне НЕ НРАВИТСЯ все больше и больше.
Может и мне перестать на русском говорить, чтобы они случайно за "своего гражданина" не приняли и не вздумали "защищать"?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Ontario (10 серпня 2008 р., 17:24:26)
I40_kHz
Форумчянин
Номер: 458
З: UA, Pryluki
Зареєстрований: 20 квітня 2008 р.
Нагороди:
Ну да, а якщо наш Крим скаже: "Все, досить з нас тієї автономії, краще ми будемо російською територією", так шо нам робити скажете?просто віддати, чи як. У Грузії так само.
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди:
шо я можу сказати: Дякую тобi боже,що я не мОСКАЛЬ!, бо менi б було б дуже стидно за таку поведiнку держави..
КВН-РАСКВН
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
LIZARD, валодя! тзавтра в севастополи вси скажуть шо в росию хотять! потом вобще вся восточна украина! и постепенно весь мир стане расея! тобиж ненравытся колы пиндосы пруть свого носа куда ненада! ты у ираканцкв опрос сделай скоко процентов буде шоб америка осталась!? от тоби тоже самое! я против росии ничёё не имею! ну нех носа не всвои дила периы! осетия цэ територия грузии! якогож хрена росия так против косовского сепаратизма валувала!7 а тепер шо!? ГРУЗИЯ ПРАВ!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (11 серпня 2008 р., 01:23:45)