Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 9 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5948 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Так, Марі, ти абсолютно права, але при цьому забулася назвати тіх хто в цьому винуватий. В Россії е багато місць де компактно проживають одні українці, одні татари, одні німці та інші. І уяви собі якщо завтра ті ж українці чи татари чи німці роздадуть їм свої паспорта і о"бявлять ці зони сферою свого впливу, що буде?. Людині зі здоровим глуздом така думка не може прийти навіть у голову, ось і роби висновки,-яка держава, які люди і хто керуе ціею державою!!!!
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ETOJ, не совсем поняла ход твоих мыслей.
Знаешь, я в политике профан полный. Сужу только по тому, что вижу. Грузия напала первой. Много жертв. А предпоссылки к этому меня не волнуют. Неужели решать конфликт нужно было именно так? Наверное, неспособность разобраться мирным путем, говорит о неполноценности, незрелости государства. Это лично мое мнение. Подтверждение или опровержения оно не требует.
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
GRAND
Постоялець
Номер: 49
З: ,
Зареєстрований: 22 лютого 2007 р.
Попереджень: 1
Mari, Ты права правительство Грузии просто перегнуло палку.Тут даже в Израиле все сперва слушают америкосов а потом принимают решение заходить в сектор Газа и стрелять террористов чи подождать пока дядя СЕМ даст указания.А этот думал что ему крыша обеспечена и попався.Тепер все ему капец.
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди:
Марі, вибач але там все чітко і зрозуміло написано. Якою була б реакція Россії якби знову ж таки чи Україна , чи Турція, видала паспорти своїм громадянам на теріторії Россії і після цього об"явила ці теріторії своїми. Ми все це вже бачили в Чечні, коли та хотіла відокремитись. Вспомни як бісилися, що витворяли, та й продовжують витворяти зараз там росіяни, хоча це не їхні землі а забрані насильницьким путем богато років тому. Вони безпочадно знищили сотні тисяч жінок та дітей, вони бепощадно знищили і зруйнували десятки міст і сіл і при цому наша Таня і ти не сказали жодного слова на їх захист, бо для Вас це мабуть так і треба. Ну а щодо Грузії, то вона захищае свою землю, свою територію, свою цілістність, і це нормальна реакція любої держави!!!!!
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Нагороди:
GRAND, во-во!
Поэтому, уважаемый ETOJ, прежде чем говорить "ось і роби висновки,-яка держава, які люди і хто керуе ціею державою!!!!", задумайтесь кто будет керувать вашей державой, когда вы вступите в так обожаемое вами НАТО. Сомнительный, знаете ли, защитник...
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
ETOJ, я не стою на стороне России, я вообще не имею к России никакого отношения,и мне безразлично,что там происходит,я говорю о беспределе Саакашвили, этому нет никакого оправдания, судить его нада как преступника.
----- Добавлено 11 августа 2008 г., 17:35:09:
ETOJ, ты оставь свою ненависть к России и рассуди, как здравомыслящий человек.
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Нагороди:
ETOJ, спорить не собираюсь. Я уже сказала, что не компетента в этом вопросе. И, как большинство женщин, апеллирую больше к чувствам, чем к разуму.
Я не говорила, что все, что происходило в Чечне - нормально. Это одна из многих ошибок Ельцина. Но это уже совсем другая тема.
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди: