Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 17 жовтня 2008 р.
Дійсний 10 днів.
Пройшло 5879 днів.
Опитування закінчене.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Отлично работает фишка, не видно действительно, результатов до голосования. Видно внизу только кто голосовал.
Но так же и написано было, увидите после голосования.
OLEX, это ж тест, поэтому смотрю, надо неправильно попробовать.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я пока не бачу ніяких мінусів даного нововведення, хай буде))
крім того, що це змушує людину голосувати навіть тоді? коли вона не хоче, тільки заради того, щоб дізнатися думку інших з певного питання.. це так якби мені сказали -проголосуй за когось на виборах, щоб дізнатися, які остаточні результати.
Це обмежує дії форумчан, робить їх більш залежними..
Цитата ECSTASY:
Чтобы влияния толпы небыло!
якщо в мене є своя думка, натовп на мене не вплине
p.s. одне що добре з цього всього.. те що люди трошки оживилися, бо за останній тиждень їх тут не густо було. Оце єдиний плюс нововведення
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Нагороди:
а як же просто ті хто тільки читають цей форум, або зайшли лише один раз. Вони позбавлені права побачити те, що їх цікавить, те заради чого вони, можливо і зайшли на цей форум, набравши якийсь запит у Гуглі
OLEX, чи ти вирішив у такий спосіб збільшити кількість зареєстрованих? Дак у нас їх і так білше ніж достатньо
Цитата:
В системе зарегистрировано 615 пользователей.
А толку?
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Нагороди:
мова іде не про голосування, а про неможливість бачити без голосування чи реєстрації.. це абсолютне обмеження дій. Я вважаю це недоцільним.
p.s. Адмін - хазяїн-барин, йому і вирішувати, що буде на ЙОГО форумі
Я ж нікого не переконую, просто висловлюю свою думку. На деяких форумах гостям і вхід в деякі теми закриті. Не всі зайдуть і зареєструються. "Нема доступу- піду на інший форум"