Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 жовтня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6011 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
недавно на форуме была дискусия по этому поводу!!! вот решила узнать! кто как думает! лично у меня ноут!! и достаточно не плохой! я считаю, что он удобнее в эксплуатации! а стационарная бандура на пол стола меня не очень- то привлекает! а вас????
Dyrix
Форумчянин
Номер: 599
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 11 вересня 2008 р.
Попереджень: 0
Я дома пользуюсь компьютером, а на работе у меня ноутбук. За день так наклацаюсь, что когда прихожу домой, сажусь за свой комп, ищу мышку на клавиатуре. А вообще думаю, что комп лучше. Единственное преимущество ноутбука - это то, что его можно легко переносить с места на место.
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
надо чтоб хотябы 4 канала было на выходе на мониторинг..вход не имеет значение, ну не считая pci
Во-первых тут есть линейный выход, и выход на наушники, а во-вторых хто мішає юзать ще і встроену карточку?
А в-третьих, ще +1 к стационарному компу - у мене в компе стоїть ТРИ аудиокарточки
----- Добавлено 27 октября 2008 г., 04:30:34:
Ще у мене в компе ДВА DVD-ROMa и буде ТРИ винчестера.
Ноут отдыхае
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата ho4u_pizzu:надо чтоб хотябы 4 канала было на выходе на мониторинг..вход не имеет значение, ну не считая pci
Во-первых тут есть линейный выход, и выход на наушники, а во-вторых хто мішає юзать ще і встроену карточку?
А в-третьих, ще +1 к стационарному компу - у мене в компе стоїть ТРИ аудиокарточки
-----
Добавлено 27 октября 2008 г., 04:30:34:
Ще у мене в компе ДВА DVD-ROMa и буде ТРИ винчестера.
Ноут отдыхае
а если мне такая функциональности и на не на?
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
і свої 5 копіёк...
По перше...я за ноут обома лапами..
Полноценний апгреёд для компа то токо слова потому шо як покупаєш комп то яксь то сразу береш получче...а через год уже до нього не підходить нічё окрім вінтов і сидиромов...ага ну і корпус ще можна оставить..а так всё уходить впірёд ...і виходить шо апгрейд це продажа компа і покупання нового...
далее налічіе 18 вінтов...то всё рішаємо з придумуванням внєшніх устройств...
і ціна на них уже не набагато вища ніж на стаціонарні...( а взагалі то є переходнікі...а якшо сата..то даже стаціонарний до ноута підключаєцця як внешній без геморою...
декілька звуковух...тоже без особих трудностей робить і з ноутом...сам проф цим ділом займаюсь тому знаю про шо пишу...
клава повноцінна ....купив внешню юсбі і не парюсь...
ноут шо як по мені найголовніше....НЕ ГУДЕ !!!! двінадцять кулеров в квартіру...то шото !!! дивишся кіно а вроді в витяжкі сидиш...звичайно є всякі там тихоходні...але разниця по звуку в рази..!
Тим паче шо зараз ноути і такими данними шо мама не гарюй...
І НАЙГОЛОВНІШЕ !!!! ноут собирають на заводі... а не месними умельцами....то біш всі компоненти тестируються на совместимость.. і ніде нічого ніз чим не глюче.....( горького опиту зі стаціонарними мЄстной сборкі ....больше чим предостаточно..)
а на рахунок апгрейда ....так міняються вінти память процесори...так же само як і на стационарному...токо мінус відєо если на материнкі нічого не поробиш...
а взагалі маю вже доволі старенькій ноут ...з отдєльной відяхой...дак малий ігрушкі грає аж гай шумить...і не жалієцця...
Моё мненіє...однозначно ноут!!!
Sergeychun
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Это короче тоже самое что и наши бедные украинцы покупают джипы ( чтоб было больше чем у соседа ведь размер имеет значение ) а потом стоят в пробках.....если человек использует весь потменциал компа -то тоггда пожалуйста....а так он на ни на!
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди: