Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 жовтня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5878 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
недавно на форуме была дискусия по этому поводу!!! вот решила узнать! кто как думает! лично у меня ноут!! и достаточно не плохой! я считаю, что он удобнее в эксплуатации! а стационарная бандура на пол стола меня не очень- то привлекает! а вас????
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Цитата:во плюс ще один до ноутів..там процессори спіціяльно розробляюЦЦя шоби не грілись так... і по сёму отпадає надобность в кулерах великіх і космічних технологіях по охолодженню )))
Але нармальний ігровий ноутбук гріється як утюг і гарно якщо од батареї проробить дві години
-----
Добавлено 28 октября 2008 г., 10:43:16:
Мінуси ноутбуков:
-1.один виход под монік, є люди для якіх це критично, да-да, є й такі
-2.Нема повноцінної клави і монітори зазвичай маленькі(хтось скаже можна підключіть юсб клаву і монік теж підключається, ну да, а чім тоді такий ноутбук відрізняється від настольного ПК?)
-3.З тими ж характеристиками потужність меньша, можливо це наслідки його бесшумності і не грітості , я такой ціной платити не згоден.
-4.Не можливість розширення можливостей та апгрейту за допомогою нового заліза, за винятком того що можна підключити через ЮСБ.
-5.Ноутбук з тимиж характеристиками що й ПК коштує на порядок дорожче.
-6.Ноутбук з високою "проізводітєльностю" втрачає всю свою портативність тому що зазвичай далеко від розетки з ним не попрацює
ну я б якщо і брав нотбук то тікі для іннету, ворда-екселя і парнухі, а що ще на ньому нормально можна робить?
1) Таких как ты - меньше процента
2) да теми же размерами и бесшумностью
3) Это не существенно
4)Устаревшие данные, было бы желание...
5) В это вообще не верю....процентов на 20-30...если это порядок...то пора в министерсво економики
6) согласен....но в пути игровой ноут тоже редко кто использует по прямому назначению....
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Вообще тут можно много спорить, это то же самое что лучше джип или спортивная машина, каждому своё...кесарю -кесорево!, но в тоже время всё больше людей склоняеться к пртативным устройствам и это касается не только ноутбуков а и всего!
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
в мене велика кімната і на розмір я б клав велику кучу, а рівень шуму мене задовольняє, доречі що в мене робочій комьютер що ноутбукі два приносили по шуму однакові
Та й більшість сучасних компютерів уже давно стали безшумними, так що не варто це відносити до плюсів ноутбука...
----- Добавлено 28 октября 2008 г., 12:42:55:
Ноутбук портативний, і все, на цьому його плюси закінчуються, чі хтось не згоден? тож і брати його варто тім кому потрібна ця характеристика, неспорю може такіх і багато
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Whiteman (28 жовтня 2008 р., 12:40:52)
Цитата ho4u_pizzu:но в тоже время всё больше людей склоняеться к пртативным устройствам и это касается не только ноутбуков а и всего!
ню-ню, подивися на результати опитування
ну сайт - єто не показатель! а вот динамику продаж по украине за 2 года глянь
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: