"гарної людини повинно бути багато" - тому нічого не роблю
7.
у мене нема таких проблем
8.
свій варіант
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5706 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Ділимося досвідом, хто як бореться з зайвими кілограмами
Расход килокалорий / час
Все цифры данной таблицы даны из расчета расхода калорий у женщины весом 68-70 кг. Если вес меньше, то на каждые 9 кг меньше 68 указанный показатель расхода калорий сокращается на 13%, а на каждые 9 кг. выше 70 кг прибавляем к указанной цифре 12%.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (25 жовтня 2009 р., 21:05:04)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
а мне кажеться,чтоб не было проблем с ожирением и т.д.,нужно правильно питаться,знать правила приема еды,да и не сидеть днями за компом..а ходить,вести подвижный способ жизни)))
это не трудно,и иногда даже интересно)))
заставлять себя бегать несколько км каждый день-это издевательство над собой...
CTAC
Ветеран
Нагороди:
solnce, а я так не думаю!
Бег – это отличная аэробная тренировка, которая увеличивает порог выносливости, положительно влияет на сердечно-сосудистую систему и помогает сжигать лишний жир, а также повышает общую энергетику организма. Все клетки лучше обеспечиваются питательными веществами, укрепляется иммунная система и улучшается тонус кожи. Укрепление мускулатуры ног и улучшение обмена веществ помогает предотвратить и устранить целлюлит.
solnce
Новачок
Номер: 1077
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 19 липня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
solnce, а я так не думаю!
Бег – это отличная аэробная тренировка, которая увеличивает порог выносливости, положительно влияет на сердечно-сосудистую систему и помогает сжигать лишний жир, а также повышает общую энергетику организма. Все клетки лучше обеспечиваются питательными веществами, укрепляется иммунная система и улучшается тонус кожи. Укрепление мускулатуры ног и улучшение обмена веществ помогает предотвратить и устранить целлюлит.
я то с тобой согласна,но есть некоторые заставляют через силу бегать...чтоб быстрее похудеть и т.д.
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
якщо людина змінює свій стиль життя (кидає курити, менше їсть і т.д.), то по любому вона себе заставляє! Без цього ніяк. Це зміна режиму.
Можу сказати щодо себе: поначалу було дуже важко -не хотілося, боліли ноги, важко було пробігти і 2 круга. Потім, поступово, звикаєш до постійних тренувань і вже відчуваєш щось не те, коли не виходиш на стадіон через певні причини. Тим більше, коли я не можу пробігти свої 8 км, я біжу менше. Ніякого знущання над собою.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Нагороди:
тю! это не издевательство! так же как любой вид спорта! это все тренеровки! ты за первый раз 100 раз прес не отожмешь! надо заставлять себя каждый раз делать нагрузку! так же и бег! лучше заставить себя что-то сделать, чем сидеть и лениво заплывать жиром!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
тю! это не издевательство! так же как любой вид спорта! это все тренеровки! ты за первый раз 100 раз прес не отожмешь! надо заставлять себя каждый раз делать нагрузку! так же и бег! лучше заставить себя что-то сделать, чем сидеть и лениво заплывать жиром!
Золоті слова
CTAC
Ветеран
Нагороди: